14 december: Kerstgala nieuwe stijl (95% verkocht)

21 oktober 2024

Senioren, trimmers en ouders van jeugdleden, staat zaterdag 14 december al in uw agenda? 


 

Wij heten u welkom bij het jaarlijkse Grand RHC Gala & Diner in nieuwe stijl! Op zaterdag 14 december tovert de RHC-barcommissie het clubhuis om tot diner- en balzaal vol vermaak, een goed diner en entertainment!

 

Nieuw dit jaar is dat de barcommissie een volledig verzorgde avond organiseert voor u. Als u kiest voor dit volledige all-in arrangement (borrel + goed verzorgd buffet inclusief drankjes tot 20:30 uur en toegang tot het galafeest), kost uw gouden ticket €50 p.p. De winter BBQ wordt verzorgd door Slagerij Vrijenhoek!

 

Wilt u geen gebruik maken van het all-in arrangement maar wel naar het galafeest komen, dan bent u vanaf 21:00 uur welkom. Iets na 21:00 zal de special guest van de avond al gaan optreden op het feest dat duurt tot 1:30 uur. De entree voor het galafeest alleen is €20.

 

Natuurlijk willen we jullie nog niet té warm maken voor deze prachtige avond, maar nieuwsgierig kan altijd: Dit jaar hebben een special guest bekend van The Voice of Holland, een fantastische band plus een DJ die het dak eraf draait. Wie dit zijn maken we de komende weken via onze Facebook en Instagram bekend! 

 

Uw enthousiasme spat eraf, we zien het. U kunt uw plaats nu al reserveren via [email protected]. Vermeld in de mail de namen van de gasten voor wie u kaarten koopt en of u kiest voor het all-in arrangement of alleen entree voor het feest wilt. U ontvangt dan een mail met de betalingsgegevens. Na ontvangst van betaling op de RHC-rekening bent u zeker van uw plek.

 

 

Let op: VOL = VOL, dus reserveer snel.

 

Om de avond compleet te maken, verwachten we u volledig in gala-dress op deze spetterende avond vol entertainment en vermaak. U mag deze avond niet missen!

 

Nog even alles op een rij: 

Wanneer: Zaterdag 14 december

Thema: Black tie

 

All-in arrangement (borrel, buffet en drankjes tot 20:30 uur en toegang tot het feest)

Aanvang borrel en diner: 18:00 uur

Kosten: €50 

 

Aanvang galafeest: 21:00 uur 

Kosten: €20

 

Wie: Senioren vanaf 18+, Trimmers, ouders van RHC-jeugdleden

 

Mocht u nog vragen hierover hebben, spreek ons even aan of mail ons via [email protected]. We kijken uit naar al uw aanmeldingen!

 

Groet,

 

Uw RHC- barcommissie

 

Sandahl, Ilse, Susan, Pim, Patrick, Chris, Floor, Cynthia en Nino


 
Bijlage