Loten Grote Clubactie te koop 2020

20 september 2024
Inmiddels zijn er ruim 700 loten verkocht, echter van veel teams hebben wij nog niets vernomen, terwijl het best verkopende hockeyteam een speciale prijs ontvangt!
MD2 gaat momenteel aan de leiding met wel 56 loten! Waar blijft de rest? Wij willen graag nog loten bijbestellen voor onze RHC-leden en daarom vraag ik jullie vriendelijk zo spoedig mogelijk nogmaals naar je teams een reactie te sturen om snel mee te doen aan de Grote Clubactie.


=============================================================

Zoals ieder seizoen heeft RHC ook dit jaar de loten voor de Grote Clubactie ingekocht: 800 loten in totaal. De opbrengst is voor onze eigen vereniging, de  Rijswijksche Hockeyclub, en dus voor ons allemaal!

In 2019 hebben we een succesvolle RHC-tafeltennistafel bij elkaar gespaard. Heeft u al op onze outdoor-tefeltennis gespeeld? Wij nodigen jullie van harte uit om een potje te spelen, zomaar, tussendoor, met dubbels, 1-on-1 of met/tegen een heel team! Maak hiervan een leuke foto of filmpje en stuur hem door naar de Social Media van RHC! 

Ook dit jaar hebben wij wederom een gezamenlijk RHC-doel:
de RHC-speeltuin!

Onze toekomstige speeltuin is de inzet voor dit jaar: we willen onze huidige speeltuin uitbreiden zodat de (jongste) jeugd ook plezier kan beleven tijdens het wachten op hun ouders/familie/broers/zussen; zomaar even afzonderen of meer. Hoe meer loten we verkopen, hoe groter de opbrengst en zoveel mooier onze speeltuin!

Om topverkoop van de loten te stimuleren ontvangt het best verkopende hockeyteam een speciale prijs!

Voor diegene die nieuw zijn: waarom doen we mee en hoe gaat deze actie in zijn werk?
Leden van onze vereniging kunnen loten (ver)kopen voor €3,00.  Deze loten worden door de club ingekocht voor €0.60.  Het verschil van €2,40 is dus voor ons = de club = de leden!  Voor mensen die loten kopen zijn er hele mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs €100.000 (belastingvrij)!

Hoe gaat het voor onze leden in zijn werk?
Wij kiezen er als vereniging voor om onze (jeugd)leden niet langs de deuren te sturen om loten te verkopen (het mag natuurlijk wel, voor verkoopmateriaal kunnen leden contact opnemen via [email protected]).
Ons idee is dat ieder lid 1 of 2 loten (meer loten mag natuurlijk altijd) verkoopt aan zijn papa, mama, oma, opa, tante, oom, buurman, etc.. 1 lot €3,00 voor 2 loten €6,00.  Zodra jullie definitief weten hoeveel loten je team heeft verkocht en het geld van de leden hebt ontvangen kan je per e-mail ([email protected]) een afspraak maken om het geld te overhandigen en de loten in ontvangst te nemen.

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat we met ruim 1096 leden het aantal van 800 verkochte loten moeten gaan halen.  Indien er meer loten nodig zijn kan RHC tot 15 november nog loten bijbestellen.  Om die reden vraag ik jullie vriendelijk doch dringend om zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk voor 1 november) een reactie te sturen of jullie met je team meedoen aan de Grote Clubactie.

Op 09 december as. zal de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaatsvinden.  Voor een overzicht van de prijzen of meer informatie over de actie kijk op: https://clubactie.nl

Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande dan kunnen jullie altijd contact opnemen met ondergetekende.

Met sportieve groet,
Susan Jansen-Chew
[email protected]