Xan de Waard bij Clinic Rijswijk D1

15 oktober 2024
UPDATE 15-10-2019
Niet alleen Rijswijk Dames één is aanwezig om er een topdag van te maken. Ook international Xan de Waard komt op 26 oktober naar RHC. De middenveldster van Oranje en SCHC maakte in 2013 haar debuut in het Nederlands elftal en is met haar werklust, acties, en goede pass een belangrijke kracht bij Oranje. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij voor de clinic, dus schrijf je snel in!

Zaterdag 26 oktober, van 10.00 tot 12.00 uur organiseert dames 1 een clinic voor de DEF-jeugd. De toppers van Dames 1 leren je de vetste trucjes en technieken, die je kunt toepassen in je eigen trainingen en wedstrijden. Het is leerzaam, en ook vooral heel leuk en gezellig! Doe samen met je teamgenootjes mee en beleef een heerlijke hockeyochtend! De clinic is voor iedereen geschikt, of je nu verdediger, middenvelder of aanvaller bent. Voor keepers is een aparte clinic, gegeven door de keepster van Dames 1.

De kosten voor de clinic zijn maar €7,50! Met dit geld wilt dames 1 in de voorbereiding van de tweede seizoenshelft in februari op trainingsweekend gaan.

==De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan op [email protected] of spreek ons aan op de club. ==

Als je je hebt aangemeld via dit formulier en je het bedrag van €7,50 hebt overgemaakt naar rekeningnummer NL61 ABNA 0826 7125 17 t.n.v. W. Teunissen o.v.v.[clinic+ voornaam+achternaam], ontvang je een bevestigingsmail en verwachten we je op zaterdag 26 oktober! Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan op [email protected] of spreek ons aan op de club.

Wij hebben er veel zin in, we hopen je dan te zien!