Seizoensopstart Jeugdteams

28 augustus 2024
Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Deze week starten voor alle jeugdteams de trainingen weer. Het volgende weekend spelen de meeste teams al hun eerste oefenwedstrijden. Het weekend daarna start de competitie. Het trainingsschema is nog niet helemaal definitief. Dit hangt namelijk af van de schoolroosters van een aantal trainers, die nog niet bekend zijn op dit moment. We verwachten na de eerste schoolweek nog een wijziging in het trainingsschema en daarna zijn de vaste trainingsdagen en -tijden bekend.

Voor de meeste teams zijn er teammanagers, coaches en trainers benoemd. Voor een aantal teams zijn er nog vacatures. Mocht je belangstelling hebben om een rol op te pakken, laat het dan zo snel mogelijk weten. Coaches en teammanagers kunnen jullie doorgeven aan de lijncoordinatoren van de (jongste) jeugdcommissie.

Een aantal teams heeft aankomende week nog geen trainer. Dit betreft JB2, JC2, JC3, MB5 en MB6 (1x per week). We willen vragen om daar flexibel mee om te gaan en daar waar mogelijk binnen het team zelf een trainer te regelen. We verwachten na de eerste schoolweek voor alle teams een trainer te hebben. Wanneer je zelf trainer-ambities hebt, dan kun je dit doorgeven aan de technische commissie.

Vragen over materiaal kunnen jullie stellen aan onze materiaalman Joost of een mailtje sturen naar [email protected].

We willen jullie allemaal een heel sportief en succesvol seizoen toewensen!

Vriendelijke groet,

Jeugdcommissie