Seizoenopstart: Info voor Trainers

TC
23 augustus 2024

Wat leuk en wat fijn dat je dit seizoen training op de Rijswijksche Hockey Club gaat geven! Alle jeugdtrainingen beginnen komende week, dus een mailtje met een aantal huishoudelijke mededelingen is op zijn plaats.

Trainingsschema
Na een hoop geknip, geplak en geknutsel zitten we nu bij versie 32a sub12 van het trainingsschema. Deze versie houden we voorlopig aan tot en met de eerste week van september. Geef in die week zo gauw mogelijk je school- of studierooster door aan de technische commissie. Dan doen we nog een laatste aanpassing aan het schema en dan is hij hopelijk goed genoeg voor de rest van het seizoen.

Trainingsmateriaal
We zijn geen atletiekclub, dus hockeymateriaal is essentieel voor een hockeytraining. Dit staat allemaal keurig klaar voor de eerste trainingen. Als je nog geen code hebt ontvangen, dan kan je contact opnemen onze materiaalman Joost of een mailtje sturen naar [email protected].

Jongste Jeugd
De trainers van de E&F teams zijn nog niet definitief benaderd en in LISA ingevoerd. Dit wordt de komende week gedaan en krijgen daar persoonlijk bericht van. De trainingen beginnen ook een week later in de week van 2 september, dus geen paniek als je nog niets hebt gehoord.

Trainersworkshop
We beginnen dit seizoen op zondagochtend 1 september met een trainersworkshop van 10 tot 12 uur. We beginnen even kort binnen en gaan dan lang het veld op om met hockeytechnieken, organisatie van de training, trainersgedrag en de Hockey Factory bezig te gaan. Na de workshop staat er een lekker koud drankje voor je klaar en spelen dames 1 en heren 1 thuis. Dus zorg dat je erbij bent!

Trainerscafé
Voor de ervaren trainers en trainer/coaches hebben we op zaterdagmiddag 7 september om 18:00 uur weer het befaamde RHC Trainerscafé. We zijn nog druk bezig met het programma en meer inhoud zal ook volgen in de officiele aankondiging in die week. Ben je geen ervaren trainer, maar wel gewoon geinteresseerd in hoe we op RHC willen hockeyen, kom dan ook gezellig langs. Na het trainerscafé is er een hapje en een drankje om de vurige gesprekken over hockey te voeden.

Tot slot

We hopen iedereen te zien op het veld, langs het veld, op de trainersworkshop of op het trainerscafé. In ieder geval heel veel plezier komend seizoen en voor vragen over trainingen, technieken en de RHC Speelwijze kan je altijd bij ons terecht (app ons persoonlijk of stuur een mailtje naar technischecommissie@rijswijksc hehc.nl).


Technische Commissie