Trainen tot de zomervakantie

23 juni 2024

Voor de MC1 en MB1 zijn de trainingstijden iets aangepast. Hierdoor kunnen trainers die ook de instuif JD verzorgen aansluitend de training voor de MC1 of MB1 geven. Daarnaast zijn ook de trainingstijden voor de JA2 toegevoegd aan het schema.


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Waarom stoppen met trainen als het nu eindelijk lekker weer is? Daarom trainen we door tot de zomervakantie in de nieuwe teamindelingen. Deze komen ook dit weekend op de website.

Omdat we nog niet voor elk team een trainer vast hebben weten te strikken, trainen de breedteteams de komende tijd in instuifgroepen en de lijnteams als team apart. Hierdoor kan iedereen in ieder geval zijn of haar teamgenootjes al leren kennen. En weten we zeker dat er in deze drukke periode tot de zomervakantie toch een leuke grote groep is om mee te trainen. Dit zijn de groepen die we hebben gemaakt:

• Zomer avond hockey (ZAH): Jongens A, Jongens B en Meisjes A
• Instuif MB: MB2 t/m MB6
• Instuif MC&JC: MC3 t/m MC5, JC2, JC3
• Instuif MD: MD2 t/m MD5
• Instuif JD: JD2 t/m JD4
• JJ: Via hoofdtrainers gecommuniceerd.

Wil je als team naast een instuiftraining ook nog een keer per week trainen met alleen je eigen team? Geef dat aan als team bij de technische commissie (TC) en dan is er nog plek genoeg in het schema om daar een mooie tijd voor te vinden.

Na de zomer mogen we meteen aan de bak. Doordat onze regio als laatste op vakantie gaat, beginnen we ook weer snel met de competitie. De eerste competitiewedstrijd is voor een aantal 1e teams al op 31 augustus, en voor alle andere teams begint deze op 7 september. We hopen voor de zomer ook het volledige trainingsschema te kunnen communiceren, zodat iedereen na de zomer snel van start kan.

Voor de teams waarvoor nog geen trainer of coach bekend is, moeten we hier met zijn allen hard naar zoeken. Heb je hier zelf wel oren naar om een team te trainen of coachen? Of ken je iemand die we nog niet op het vizier hebben die dit kan of wil? Geef dit dan aan bij de TC, dan kunnen we kijken of er een mooie match tussen team en begeleiding te maken is.

Veel hockeyplezier nog de komende weken namens de JC, JJC en TC.
Jeugdcommissie ([email protected])
Jongste jeugdcommissie ([email protected])
Technische commissie ([email protected])

 

 
Bijlage