Teamindeling F en E lijnen

16 juni 2024
TEAMINDELINGEN E en F lijnen 2019-2020
Het moment waar we allemaal naar uitkijken! De teamindelingen voor de jongste jeugd voor komend seizoen zijn bekend. 

Je kunt de teamindelingen vinden op de volgende manier:
  • Login op de RHC website (links bovenin op de site). Hiervoor heb je je lidnummer en wachtwoord nodig. Je lidnummer staat op de jaarlijkse factuur. Mocht je 'm niet kunnen vinden, kun je mailen naar [email protected].
  • Ga naar club
  • Ga naar documenten
  • Ga naar jeugd
  • Het document heet teamindeling E en F 2019-2020
In de totstandkoming van de teamindeling is veel tijd en energie gestoken. Het uitgangspunt bij de indeling is het creĆ«ren van homogene teams op basis van hockeyervaring, spelbeleving en speelniveau. Een zorgvuldig proces is doorlopen waarbij het spelervolgsysteem, de coaches en de trainers zijn bevraagd. Ook is gekeken naar trainingen en wedstrijden. 

We zijn blij dat we mooie teams hebben kunnen samenstellen waarmee we weer een fantastisch hockeyseizoen tegemoet gaan!

TRAININGEN

Omdat de zomervakantie dit jaar pas zo laat begint, zullen we nog een tijdje doortrainen. Dit gebeurt in de NIEUWE teamindelingen. De hoofdtrainers informeren jullie hierover. 

COACHES, TEAMMANAGERS, TRAINERS

We willen langs deze weg alle coaches, teammanagers en trainers enorm bedanken voor hun inzet en enthousiasme! Zonder jullie zouden onze kinderen niet kunnen spelen.

Wil je je komend jaar (weer) inzetten als coach, teammanager of trainer, geef dit dan zo snel mogelijk (bij voorkeur voor 1 juli) aan de jongste jeugd commissie via [email protected]. Ook jeugdleden die training willen geven aan een F of E team, nodigen we van harte uit om zich op dit adres aan te melden!

De JJC maakt op basis van de aanmeldingen een goed team van begeleiders voor elk JJ-team. 

Met sportieve groet,
Marije Hoogendoorn-Bruins Slot
Voorzitter Jongste Jeugd Commissie