Kampioenen gehuldigd

15 juni 2024
RHC is trots op zijn kampioenen. Op vrijdagavond 14 juni werden de kampioenen van het seizoen 18-19 gehuldigd. 16 maarliefst!

'Het is een mooie dag voor RHC. En niet alleen vanwege de stralende zon. Vandaag huldigen we onze kampioenen. Daar zijn we trots op en dus zetten we ze letterlijk en figuurlijk in het zonnetje', aldus voorzitter Tom van Essenberg. 

Alle veld- en zaalkampioenen werden gehuldigd. Een voor een liepen de kampioensteams tussen een erehaag van de toegestroomde RHC-ers, ouders, opa's en oma's over de rode loper naar het podium. 
Daar kregen zij uit handen van wethouder Björn Lugthart hun felbegeerde kampioenstegel overhandigd. Hij feliciteerde alle teams en RHC met deze fantastische prestatie. ‘Vorig jaar was ik hier ook en toen waren er 14 kampioenen. Dit seizoen breken jullie een record met maarliefst 16 kampioenen. Supergaaf! Van harte gefeliciteerd!’ De wethouder daagde RHC vervolgens uit er volgend jaar nog een schepje bovenop te doen: ‘Op z’n minst op naar de 18!’ Walk of Fame
Na het knallen van de confetti-kanonnen en het zingen van ‘We are the champions’ mocht elk team zijn kampioenstegel in de RHC Walk Of Fame leggen. Tom: 'Kampioen worden is iets bijzonders. Als je het wordt, geeft dat je een speciaal gevoel. Het betekent dat je de beste bent en is iets wat voor altijd in je herinnering zal blijven. Naast die herinnering en de foto's ligt er nu ook een tastbaar bewijs in de RHC een Walk of Fame.' 
Die Walk Of Fame begint inmiddels aardig te groeien, na drie seizoenen staat de teller op 44 kampioenen.    

De kampioensteams zijn:
Zaal: MB7, MB6, MA11, JD1, JC4, JB2, D123, DA
Veld: MD4, MC4, MC3, MB5, JC4, JC2, D2, Trim1

Bekijk ook de foto's en video: