Spelers selectietrainingen + schema

4 juni 2024

De spelerslijsten voor de selectietrainingen zijn ingedeeld. Om het overzicht te kunnen bekijken, moet je eerst in je eigen omgeving inloggen. Vervolgens klik je op club, dan op documenten en onder de tab jeugd vind je het document met daarin het overzicht. In het overzicht zie je 8 teams: MA1, MB1, MC1, MC2, JA1, JB1, JB2 en JC1. Slechts voor vier teams vinden er selectietrainingen plaats: MB1, JA1, JB1 en JB2. De andere teams zijn al op basis van informatie in het spelersvolgsysteem, gesprekken met betrokken trainers en lijncoördinatoren van de Jeugdcommissie en Technische Commissie ingedeeld met uitzondering van de MA1. De indeling voor dit team vraagt nog iets meer tijd en wordt in de loop van de week toegevoegd aan het overzicht.

Trainingsschema en trainers

Deze 8 teams trainen de komende twee weken, 11 - 20 juni, volgens het trainingsschema voor deze periode. Dit schema kun je via de link onderaan dit bericht bekijken. In het overzicht met de spelerslijsten voor de selectietrainingen staat onder ieder team een trainer/trainers genoemd. Voor de MA1, MB1, MC2, JA1 en JC1 zijn dit ook de trainers in het nieuwe seizoen. Voor de andere drie teams, MC1, JB1 en JB2, staan de trainers nog niet vast. Dat wordt in de komende twee weken bepaald, zodat ook deze teams na 23 juni met hun 'eigen' trainer voor het komend seizoen van start kunnen.

Verloop selectieperiode

De trainers van de teams die daadwerkelijk een selectie hebben, informeren zowel de spelers als de ouders aan het begin van de selectieperiode de exacte wijze van selecteren tijdens de trainingen.

Trainingen alle andere teams

Alle andere teams worden uiterlijk 23 juni bekendgemaakt. Zij hebben in de periode 11 - 20 juni geen training. Vanaf 24 juni gaan zij net als alle andere teams trainen in de teamsamenstelling van het komende seizoen.

Succes

We wensen alle geselecteerde spelers heel veel succes de komende twee weken. Heb je nu of tijdens de selectieperiode vragen? Stuur dan een mail aan [email protected].

De Technische Commissie

 

Ps. Zie voor meer informatie over de voorbereidingen op het nieuwe seizoen het nieuwsbericht hierover.

 

 
Bijlage