JC1-Alliance en lunch van Hoogvliet

23 mei 2024

Op zaterdag 18 mei gingen jongens C1 van Rijswijk voor de tweede keer in duel met Alliance, een wedstrijd die eerder in een tragische nederlaag eindigde. In de eerste helft bleef het lang spannend. Maar vroeg
in de tweede helft besloot linksmidden Boris dat het tijd voor actie was, liep iedereen voorbij en scoorde hard in de hoek: 1-0 voor Rijswijk! Dat zag er gunstig uit, totdat helaas in de laatste 10 minuten de gelijkmaker volgde,
met daarna nog een tweede tegengoal in de laatste minuten. ‘Deze eindstand is het omgekeerde van het spelbeeld’, moppert supporter van het eerste uur Reinier.

Gelukkig stond na de wedstrijd wederom een heerlijke lunch van de HOOGVLIET klaar. Coach Michiel had de teleurstelling snel verwerkt. Tussen twee happen door, met een grote grijns: ‘Deze croissantjes zijn werkelijk verrukkelijk!!’. Volgens knuffelcoach Sacha was het waarschijnlijk anders gelopen als ze deze lunch vooraf hadden gegeten. Coach Maarten had even tijd nodig om de teleurstelling te verwerken, maar wilde toch uw verslaggever nog even te woord staan: ‘Ze hebben alles gegeven, deze knakworsten van de HOOGVLIET zijn welverdiend’. Zo’n heerlijke lunch in de zon is toch een mooi visitekaartje voor onze club’.