RHC Trainerscafé 11 mei

4 mei 2024

RHC organiseert op zaterdagavond 11 mei om 18:00 uur het
vierde en tevens laatste RHC Trainerscafé van dit seizoen. We duiken elke bijeenkomst de diepte in over één specifiek spelprincipe uit het Dominant Hockeyenplan en deze keer gaat het over overtal. Hoe creëer je een overtal en hoe herkennen jouw spelers dit als moment om te versnellen?

We hebben hiervoor twee topsprekers gestrikt en deze gaan in detail vertellen hoe ze dit principe toepassen in hun teams. De eerste spreker is Oscar Reiche. Hij zal kort ingaan op de spelprincipes van het Dominant Hockeyenplan van RHC en uitleggen hoe hij het principe Overtal toepast bij onze eigen MC1.

Lennard Poillot is de tweede gastspreker. Deze naam komt bekend voor, want hij heeft vorig seizoen Rijswijk H1 succesvol onder zijn hoede gehad. Daarnaast loopt hij al jaar en dag rond op HDM, waar hij meerdere keren landskampioen is geworden met MA1. Op dit moment staat hij bij Victoria D1 aan het roer en zij zitten midden in de strijd voor promotie naar de Hoofdklasse.

Uiteraard sluiten we de avond af met een hapje, een drankje en een goed gesprek over hockey. Ben je trainer, coach of extreem geïnteresseerd in hoe we hockeyen op de Rijswijksche Hockey Club? Hou zaterdag 11 mei dan in ieder geval vrij en meld je voor de zekerheid nog aan via [email protected] zodat we genoeg sateetjes kunnen bestellen.

 
Bijlage