Deelnemerslijst jeugdkamp

2 mei 2024
Voor wie het niet (meer) scherp heeft van zaterdag 8 juni tot en met maandag 10 juni vindt ons jeugdkamp plaats. Als je links bovenin inlogt op de website, kun je het bestand 'Deelnemerslijst 2019' openen via club en dan documenten. Je hebt hiervoor je lidnummer nodig, dat kun je vinden op je jaarlijkse factuur. Als je die niet meer hebt, mail dan naar [email protected].

Zoals altijd is de deelnemerslijst tot stand gekomen op basis van moment van inschrijven en de verdeling per leeftijdscategorie en ten opzichte van de voorlopige deelnemerslijst aangepast op afzeggingen.
Als er nu nog deelnemers zich afmelden dan worden de vrijgekomen plekken ingevuld door iemand van de wachtlijst uit de leeftijdscategorie waaruit de afgemelde deelnemer komt. Let op! De gepubliceerde wachtlijst is gefilterd op team en niet op moment van inschrijven, deze lijst zegt dus niets over de kans op toch meegaan bij een afzegging. Aan de wachtlijst kun je dan ook geen rechten ontlenen.

Kosten en factuur
Binnenkort ontvangen de ouders van de kinderen op de deelnemerslijst een factuur voor het kamp. De factuur gaat naar het eerste e-mailadres waarop de deelnemer in de ledenadministratie bekend staat. Het bedrag is dit jaar vastgesteld op €125 per deelnemer. Het verzoek is dit bedrag binnen 2 weken over te maken. Wees op tijd want gezien het aantal wachtenden op de wachtlijst die allemaal heel graag mee willen, komt je deelname bij te laat betalen te vervallen. De vrijgekomen plek wordt dan aan iemand van de wachtlijst gegeven volgens hierboven vermelde procedure. Afzeggen kan altijd, maar de organisatie behoudt zich het recht reeds gemaakte kosten in rekening te maken. Dit gaat in samenspraak met het RHC-bestuur.

Contactinformatie
Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen en bereikbaar via [email protected]. Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc. Wel kunnen we vast aangeven dat we dit jaar niet in tenten, maar binnenshuis slapen. Fijn! Alle nog aanvullende informatie wordt de komende weken via de e-mail en RHC-site en app gecommuniceerd.


Vriendelijke groet,
Jeugdkamp Organiserend Comité,
Geert Dickhoff
Oscar Reiche
Remco van Oyen