Kamp - ingezonden brief 20 mei

20 mei 2024

Lieve kampleiders, kampcommissie, kampverzorgers en kampkoks,

In de stromende regen kwamen ze al zingend over een berg van de Rijswijkse berg. Dit ritueeltje hebben we al een aantal jaren gezien en gehoord…., maar het blijft zo leuk om te zien. Al die ouders al die kinderen en de altijd zo enthousiaste aanzet van een schorre kampleider…..verlangend naar een biertje en wat rust.

Dit jaar anders dan anders, eerst geen kamp (gewoon niet in te plannen vanwege de competitie) en dan toch creatief denken, de schouders eronder….het wordt gewoon bij RHC…want geen kamp is geen optie! Erg leuk dat jullie toch een kamp hebben georganiseerd ondanks de volle hockeyplanning!

De weersvoorspelling was beroerd, maar bijna tot het laatst droog en gisteren zelfs zonnig. Grote tenten op het terrein, kilo’s kip, patat en heel veel croissants. Liedjes bedenken, t-shirts bestellen, spelmateriaal regelen, piraten spullen kopen, groepjes maken, spellen bedenken, vervoer regelen, boodschappen doen etc. etc. Het wordt weer als vanzelfsprekend gedaan, maar er gaat een hoop tijd in zitten…..en dan is het kamp nog niet eens begonnen……

En dan is het zover tientallen kinderen komen vol verwachting naar RHC voor een weekend vol spanning, spel, feest en lol. En ook dit jaar is het jullie weer gelukt een super gezellig en actief weekend neer te zetten met lekker eten, hapjes en drankjes.  Aan de verhalen van hier te horen heeft iedereen weer genoten. Jullie doen dit in je vrije weekend, altijd enthousiast en met veel plezier. Volgend jaar misschien zelfs een week……….:) Langs deze weg nogmaals heel veel dank voor jullie tomeloze inzet voor onze kinderen. Ook dit jaar zullen ze niet vergeten. Heel veel rust komende week toegewenst!

Groetjes van de ouders van een toekomstig kampleidster