Update selecties ABC '13-'14

TC
2 juni 2024
2 juni. De link naar de selecties leidt naar een vernieuwde selectie pagina ABC. Nu staan ook de overige ABC-selecties erin.

21-5-2013 | Het einde van het seizoen nadert, dat betekent dat we ons gaan voorbereiden op het volgende seizoen. Een drukke spannende tijd voor heel veel spelers. In welk team kom ik terecht? Wie wordt mijn trainer/coach? En dat in een periode dat het ook op school en studie spannend kan zijn.

 

De selecties zijn samengesteld uit de input die we hebben gekregen van trainers en coaches. Nu is het aan jullie te laten zien in welk team je volgend seizoen zult gaan spelen. In de bijlage staan alle spelers die uitgenodigd zijn tot de selecties van de lijnteams. De selectietrainingen staan onder leiding van de trainers van het volgende seizoen.


Indien jouw naam er niet bijstaat, geen zorgen, dan kom je in een van de andere teams terecht. Ook voor deze spelers hebben we selectietrainingen georganiseerd. Trainingen staan onder leiding van de trainers van volgend seizoen, zij bepalen de teamsamenstelling voor volgend seizoen en geven advies aan de HockeyCommissie. De HockeyCommissie haalt daarnaast ook informatie op van de huidige coaches. Dit bij elkaar vormt het advies aan het bestuurslid JeugdHockey. Voor de uitgebreidere versie van hoe we te werk gaan, zie het nieuwsbericht Jeugd seizoen 2013-2014


Klik hier voor de selecties ABC 2013-2014

 

Input van coaches

De informatie van coaches is naast de selectietrainingen heel belangrijk om te komen tot de juiste teamsamenstellingen. Met veel coaches is gedurende het seizoen gesproken, we hebben veel wedstrijden en trainingen gezien. Met de ene coach is meer dan met de andere coach gesproken. Daarom vragen we alle coaches hun beeld van het huidige team aan ons ter input te sturen: [email protected]. Dat geeft ons een verbeterd beeld op hetgeen we al weten. Daarnaast vragen we alle coaches tijdens de selectietrainingen (zie trainingschema 3-14 juni) aanwezig te zijn. De HockeyCommissie is tijdens alle selectietrainingen aanwezig in de personen Ivo Caminada, Oscar Reiche, Machteld van Rede en Remco van Oyen. Tijdens de selectietrainingen gaan we verder met jou in gesprek waarin we in een-op-een gesprekken jouw adviezen voor volgend seizoen doornemen. Deze zijn gecombineerd met wat uit de selectietrainingen komt de basis te komen tot de teamsamenstellingen seizoen 2013-2014.

 

Trainingschema 3 - 14 juni

Om de selectieperiode goed te laten verlopen is er een trainingschema opgesteld. Deze is in plaats van het bestaande trainingschema. Klik hier voor het nieuwsitem.

 

Data:

03-14 juni

selectietrainingen ABC

09 juni

publicatie teamsamenstellingen DEF op de website

15 juni

publicatie teamsamenstelling ABC op de website

 

Noot van de HockeyCommissie

Een selectieperiode is een spannende periode voor sommige spelers. Wij doen er alles aan om die spelers zich goed te kunnen laten zien. Dit doen we door zo veel mogelijk te trainen, onder leiding van de (nieuwe) trainers. Wij doen er alles aan om hun deze belangrijke verantwoordelijkheid in alle rust en zorgvuldigheid te kunnen laten doen. We zullen hen daar uiteraard bij ondersteunen. We laten het op het hockeyveld gebeuren!

Tegelijkertijd merken we dat de selectieperiode voor ouders (soms) nog spannender is. We vragen alle ouders het aan de spelers en trainers over te laten in de selectieperiode. Houd enige afstand, laat het op het hockeyveld gebeuren!

 

Spelers

We wensen jullie heel veel plezier tijdens de selectieperiode. Je kunt lekker veel hockeyen in die twee weken!Iedere speler komt met een rood hoofd het veld af
en straalt uit te balen dat het alweer voorbij is


Met sportieve groet,

Ivo Caminada
HockeyCommissie

[email protected]
Bekijk ook de webpagina HockeyCommissie