Trainingsweekend Dames 1

19 februari 2024

Donderdagochtend vroeg vertrokken we naar Alicante. Aangekomen werden we opgewacht door Geert en Joost die ons na een heerlijke lunch het Wie is de Saboteur spel uit gingen leggen. Dit spel ging meteen van start door de verstopte jokers en een spel op Spaanse trappen. Na het spel zijn we de rots die in Alicante te vinden is op gerend. Het was een behoorlijke klim (166m hoogteverschil). Toen we allemaal boven waren konden we genieten van het mooie uitzicht tijdens krachtoefeningen.

Na heerlijk geslapen te hebben mochten we weer onze sportkleren aantrekken om te padellen. Het was een behoorlijk drukke dag: na het padellen konden we gelijk door naar de wedstrijd tegen Helmond Dames 1. Over de wedstrijd zullen we maar zeggen: ‘What happens in Alicante, stays in Alicante’. Na heerlijk te hebben gegeten bij La Mary zijn we nog even gaan dansen in de club Havana waar ze lekkere Spaanse hitjes draaiden.

 

De dag daarna zaten we allemaal netjes om 9 uur ’s ochtends weer aan de ontbijttafel. Na het ontbijt hebben we een mooie fietstocht gemaakt langs de kust van Alicante. Tijd voor welverdiende rust, na de lunch hebben we lekker in de zon op het terras gezeten.
Weer terug in het appartement werd het spannend want we zouden eindelijk de ontknoping krijgen van Wie is de Saboteur! Tot iedereen zijn verbazing was Floor de Saboteur. Niemand heeft dit geraden! Ze heeft zelfs ervoor gezorgd dat sommige mensen op bepaalde mensen gingen stemmen. De Winnaar van de andere speelsters was Ainoa, zij had de meeste vragen goed. Dit kwam vooral ook door alle jokers die ze verdiend had. Ainoa had zelf namelijk ook geen idee dat het Floor was.

 

Nadat we onze koffers allemaal hadden ingepakt zijn we vroeg gaan slapen. De volgende dag om half 8 ’s ochtends moesten we namelijk weer het appartement verlaten om naar het vliegveld te gaan. Iedereen lag lekker te slapen in het vliegtuig. Het voelde toch een beetje raar om weer allemaal naar huis te gaan, maar gelukkig hebben we dinsdag alweer de volgende training maar dan op ons eigen veldje.

 

Liefs, Dames 1