Resultaat Grote Clubactie 2018

10 december 2024
Dit jaar hebben we met z’n allen bij RHC samen 1050 loten gekocht! Op 12 december 2018 zal de trekking plaatsvinden. Om te kijken of jouw lot in de prijzen valt en wat je dan hebt gewonnen, kan je bekijken op www.clubactie.nl (vanaf 13 december 12.00 uur).

Naast de mooie prijzen hebben wij ook nog voor RHC een bedrag van bijna €2505 opgehaald - voor onze club! Zoals eerder aangekondigd, gaan wij het door jullie opgehaalde bedrag graag gebruiken voor de aankoop van een watertappunt die buiten ons clubhuis kan worden geplaatst. Met zo’n watertap kunnen wij in één keer 12 bidons vullen, maar er is ook de mogelijkheid voor ieder om gewoon 1 flesje per keer te vullen met vers drinkwater. Hiermee stimuleren wij als club het water drinken, creëeren wij een gezond imago en laten wij duidelijk merken dat gezondheid en sport belangrijk is voor onze club.

Indien leden en/of de ouders van leden willen weten waar het geld exact aan wordt besteed, is men van harte welkom op de ALV in september. Kan je niet wachten tot die tijd, stuur dan een bericht met jouw vraag naar [email protected]. De dames en heren van ons Bestuur staan jullie graag te woord.

Van de 59 jongste/jeugdteams hebben 50 teams loten verkocht. Daarnaast hebben 3 senioren teams en team trimmers 3,4 en 5 hun steentje bijgedragen. In 2016 kochten RHC-leden 725 loten. In 2017 kochten wij samen 825 loten en in 2018 hebben we het RHC record verbroken van 1050 loten. 75 van deze loten zijn aangeschaft door RHC Jongens F1 met op hun hielen RHC Jongens A2 die 56 loten aanschaften!

Wij willen dan ook alle coaches, managers en leden van RHC bedanken voor hun grandioze hulp en inzet om dit te realiseren. Naast alles wat jullie al voor je team doen is het jullie ook nog gelukt om met je team loten te verkopen voor ons RHC. HARTELIJK BEDANKT !

Voor de 18 teams die dit jaar niet hebben meegedaan: helaas, maar wie weet is er volgend jaar een nieuwe ronde met nieuwe kansen voor jullie! Het is een kleine moeite, echter met veel resultaat voor ONZE CLUB: RHC !

Met sportieve groet,
Susan Jansen-Chew