Nieuwe bestuursleden

30 oktober 2024

Vandaag zijn Romi Bloem en Elise Réparon in de bijzondere ALV benoemd als bestuurslid van de Rijswijksche Hockey Club. Romi en Elise zullen de bestuursportefeuille Organisatie gezamenlijk oppakken. Hieronder stellen zij zich voor:


Wij zijn Elise Réparon en Romi Bloem, 26 en 23 jaar. We spelen al zes jaar samen in Dames 4 en hebben het daar onwijs naar ons zin. Beiden zijn wij opgegroeid op RHC en hockeyen hier al van jongs af aan. Elise is jarenlang trainer en coach geweest van diverse jeugdteams en heeft in verschillende commissies gezeten, zoals barcommissie en technische commissie. Ook Romi heeft meerdere seizoenen training gegeven en gecoacht aan jeugdteams, heeft de seniorentoernooicommissie opgericht en zit sinds dit seizoen in de barcommissie.  

Gezamenlijk organiseren wij al drie jaar een succesvol seniorentoernooi en daaruit hebben wij ontdekt dat wij organiseren erg leuk vinden en hiermee iets kunnen betekenen voor RHC. 

 

Wij gaan de uitdaging aan om op jonge leeftijd in het bestuur te stappen. De vraag die wij vaak krijgen is, waarom wij dit eigenlijk willen doen? 

De reden dat wij hier gemotiveerd voor zijn is, omdat wij het belangrijk vinden dat de jong-senioren opstaan om mee te denken en mee te praten aan de toekomst van RHC. 

Omdat wij gemerkt hebben dat er veel leeftijdsgenoten goede ideeën hebben maar niet zelf het initiatief nemen om hier wat mee te doen, hopen wij een inspiratie te zijn voor onze mede senioren. Onder het motto van ‘niet lullen, maar poetsen’ grijpen wij deze uitdaging met beide handen aan.

 

Ons hoofddoel om plaats te nemen in het bestuur is, het inspireren van onze senioren om ieder hun steentje bij te dragen in onze vrijwilligersvereniging. Elk steentje telt.

 

Wij kijken enorm uit naar onze nieuwe uitdaging en staan open voor een leuk gesprek op het terras, onder het genot van een lekker wijntje.