Frederic van Daele stelt zich voor

28 september 2024

Tijdens de ALV van 28 september zal Frederic van Daele worden voorgedragen voor benoeming als penningmeester van de Rijswijksche Hockey Club. Hieronder lees je wie Frederic is.

 

Ik ben Frederic van Daele, 43 jaar, getrouwd met Gonneke, vader van Noa (11), Teun (8) en Hein (5). Ons hele gezin hockeyt bij RHC, Noa in de D, Teun in de E, Hein bij de Kabouters en Gonneke bij de Trimmers. Wij hebben het naar ons zin bij RHC, omdat het een mooie familieclub is waar er aandacht is voor zowel de sportieve prestaties op het veld als voor gezelligheid. Ondanks het feit dat ik zelf nooit gehockeyd heb (heb altijd gevoetbald šŸ˜Š), wil ik een steentje bijdragen om de club verder te ontwikkelen. Daarom heb ik mezelf kandidaat gesteld voor de rol van penningmeester. Er zijn genoeg mogelijkheden om RHC in de komende jaren door te laten groeien en hopelijk kan ik met mijn financiĆ«le ervaring vanuit mijn baan daar een bijdrage aan leveren. 

 

Ik wil eerst aandacht geven aan de meer traditionele penningmeestertaken zoals de administratie, een goed evenwicht tussen inkomsten en uitgaven en de financiĆ«le verantwoording over RHC. Hierbij kan ik tegelijkertijd het reilen en zeilen binnen de club verder leren kennen. Ik wil me ook graag inzetten voor de toekomst van RHC. Er ligt een aantal belangrijke besluiten zoals de mogelijke uitbreiding van ons complex en de voortgaande professionalisering van onze club. Dit zijn interessante onderwerpen om samen met de andere bestuursleden verder mee aan de slag te gaan. Ik heb er zin in! 


Met sportieve groet, 

Frederic 

 
Bijlage