Clinic dames 1

24 september 2024

Hoi allemaal,

Op zaterdag 20 oktober zal dames 1 een clinic organiseren voor de DEF-jeugd. Op deze dag zullen de toppers van dames 1 jou de vetste trucjes en technieken leren die je kunt toepassen in je eigen trainingen en wedstrijden. Naast dat je veel kunt leren, is het natuurlijk ook gewoon super gezellig om met je teamgenootjes een geweldige ochtend of middag te hebben. De clinic is voor iedereen geschikt, of je nu verdediger, middenvelder of aanvaller bent. Voor keepers is er een aparte clinic die gegeven wordt door onze eigen keepster.

De clinic is van 10.00 uur tot 12.00 uur.

De kosten voor de clinic zijn maar 5 euro! Met dit geld wil dames 1 in de voorbereiding van de tweede seizoenshelft in februari op trainingsweekend gaan.

Als je je hebt aangemeld via het online inschrijfformulier https:// docs.google.com/forms/d/e/ 1FAIpQLSeDjyVA1cDpdV3NX2yZNgKZ _OVFB2w_eQHzLgoJI6dIViX_oA/ viewform?c=0&w=1 en je het bedrag van 5 euro hebt overgemaakt naar rekeningnummer NL61ABNA0826712 517 t.n.v. W. Teunissen o.v.v.[clinic+ voornaam+achternaam], ontvang je een bevestigingsmail en verwachten we je op zaterdag 20 oktober! Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan op [email protected] o  f spreek ons aan op de club.

Wij hebben er veel zin in, we hopen je dan te zien!

 
Bijlage