Open Dag jeugd zondag 2 juni

1 mei 2024
Heb jij zin om in teamverband te sporten bij een gezellige club? Kom dan langs op 2 juni van 10.00 tot 12.00 uur bij onze hockeyclub RHC aan de Lange Kleiweg 106 in Rijswijk. Kijk rond, proef de sfeer, pak een hockeystick en doe mee met een training.

RHC bestaat al 82 jaar en heeft bijna 1.000 leden. De hockeyclub is daarmee één van de grootste sportverenigingen van Rijswijk. In competitieverband hockeyen 12 seniorenteams, 23 jeugdteams en 29 jongste jeugdteams. Er is een grote groep enthousiaste trainende leden: de trimhockeyers (vaak ouders van jeugdleden). De allerjongsten spelen bij de Benjamins (6-jarigen). Dit is het derde jaar dat met succes training wordt geven aan 5-jarigen: Kabouterhockey. Bij Kabouterhockey staan spel en bewegen centraal, aangepast op het ontwikkelniveau van deze leeftijdsgroep.

Naast de trainingen en competities worden hockeytoernooien, feestavonden en zelfs een driedaags hockeykamp voor jeugdleden vanaf 8 jaar georganiseerd. Bij deze activiteiten staan veel vrijwilligers klaar om dit allemaal mogelijk te maken.

Voor Kabouters en Benjamins hebben we plek. Voor alle andere leeftijden hoor je in juni of er plek is. Mocht je op deze dag verhinderd zijn en wil je toch eens rondkijken, kom dan langs tijdens de jongste jeugdtoernooien op 15 juni en 16 juni van 11.00 tot 15.00 uur.

 


Vraag aan leden: download en print aub de poster in de bijlage en hang deze op: huis, werk, school, naschoolse! En deel dit bericht aub op Facebook.
 
Bijlage