Kwastje door de zaak, update 20 aug

20 augustus 2024

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is… turquoise. We hebben afgelopen weekend met een groep toppers de kwast opgepakt en het clubhuis een nieuw kleurtje gegeven. In plaats van turquoise muren en paarsblauwe plafonds hebben we wat Rijswijkse kleuren aangebracht. We zullen woensdag nog een laatste afwerking doen, zodat we tijdens het Seniorentoernooi alles weer vies kunnen maken!


 

Naast het likje verf geven we ook het meubilair een update. We hebben beneden de opstelling zo gezet dat er meer zithoekjes zijn voor teams en dat er meer doorloop is richting de deuren en bar. De grote banken van de entresol staan nu op het terras, zodat er hier ook meer hoekjes zijn waar je met je team kan gaan zitten. Ook komt er op het terras en onder de tent gezellige verlichting, zodat we ook nog in het donker buiten kunnen zitten en niet meer de veldverlichting aan hoeven te zetten als je elkaar wilt zien. Op de entresol zelf komen er rijdbare tafels en stoelen, zodat presentaties, teametentjes, besprekingen en vergaderingen comfortabeler zijn. Deze staan er nog niet, maar we gaan uiteraard onze best doen om die daar zo snel mogelijk te krijgen.


 

Nogmaals dank aan de helden van afgelopen weekend! Heb jij nog ideeën of beginnen jouw handen nu ook te kriebelen? Spreek een van ons aan op de club op stuur een mailtje naar [email protected].


 

Joost Nieuwenhuis

Ilse Smit

Oscar Reiche