Update - Kwastje door de zaak

17 augustus 2024

 

Update 17/8: We beginnen morgen 18 augustus rond 11 uur met een kopje koffie. Rond 13 uur hebben we een lunch verzorgd voor de bikkels die dan bezig zijn. De echte bazen gaan natuurlijk helemaal door tot de pizza’s!


Beginnen jouw handjes inmiddels ook te kriebelen? Geef het even aan Ilse, Joost of Oscar door, dan houden we er rekening mee met eten. Tot morgen allemaal!

PS: We zoeken trouwens vooral nog toppers met twee linkerhanden, want we hebben per ongeluk rechtsdraaiende rollers aangeschaft.

 

---

Onlangs hebben een aantal enthousiaste RHC-leden bedacht om aan het eind van de zomervakantie het clubhuis een beetje 'op te leuken'. Door middel van een likje verf eneen paar LED-lampen is al snel resultaat behaald, waarbij er ook aandacht is voor de inrichting van het terras en de entresol.

 

Maar ... ook hiervoor hebben we natuurlijk een paar extra handjes nodig. Vind jij ook al heel lang dat het clubhuis leuker kan? Kom dan svp helpen op vrijdag 17 augustus en/of zaterdag 18 augustus. We horen graag van je via [email protected] op wie we kunnen rekenen één van die dagen. Ook als je maar een paar uurtjes kunt helpen, zijn we blij dat je er bent!

We hopen op heel veel hulp en zien jullie berichten graag tegemoet! :-)


Kleurige groet,
namens de Opleuk-cie,
Bastienne Bishop
Joost Nieuwenhuis
Oscar Reiche