Indeling jongens ABC bekend

1 juli 2024

De indeling voor de jongensteams ABC zijn bekend. Na de selectietrainingen van de afgelopen weken voor de lijnteams zijn zowel de indelingen voor de lijnteams als voor de breedteteams gemaakt. Een en ander heeft plaatsgevonden conform de eerder gepubliceerde procedure en in afstemming met de Technische Commissie, Jeugdcommissie en trainers/coaches. De indeling kun je vinden door in te loggen op de site links bovenin. Je hebt hiervoor je lidnummer nodig, dat kun je vinden op je jaarlijkse factuur. Als je die niet meer hebt, mail dan naar [email protected]

 

De aankomende periode worden de trainers, coaches en teammanagers gezocht voor de lijn- en breedteteams. Heb je interesse om trainer, coach of teammanager te worden van een team, geef dit dan aan bij de lijnco√∂rdinator van de betreffende lijn.  

 

We hopen dat iedereen in zijn nieuwe team een leuk seizoen gaat hebben. Als het toch tegenvalt vragen we je in ieder geval de nieuwe indeling een echte kans te geven. Voor vragen over de indeling kun je contact opnemen met de betreffende lijncoördinator.