Vrijwilliger van het jaar: Joke Hendriks

20 juni 2024
De vrijwilliger van het jaar is onze wedstrijdsecretaris Joke Hendriks. Afgelopen zondag werd zij tijdens de vrijwilligersborrrel in het zonnetje gezet door voorzitter Tom van Essenberg. 
"Elke vereniging draait op vrijwilligers. Dat geldt uiteraard ook voor RHC. Of je nu veel of weinig uren in de club steekt, ik ben er heel blij mee en dankbaar dat we die vrijwilligers bij RHC hebben', aldus de voorzitter. 
Joke Hendriks steekt er dit seizoen, wat het bestuur betreft met kop en schouders bovenuit. Onze wedstrijdsecretaris heeft het afgelopen seizoen op meerdere momenten een flinke uitdaging gehad. Zo was er bijvoorbeeld dat weekeinde tijdens het zaalseizoen met hevige sneeuwval. Het bleef lange tijd onduidelijk of er wel of niet gespeeld kon worden en dit zorgde dat Joke's telefoon en mail zowat ontplofte door vragen van coaches en anders clubs. 
Joke op haar beurt zorgde er voor dat zoveel mogelijk jeugdteams op de zaterdag voor Pinksteren vroeg speelden, omdat het Jeugdkamp op die dag van start ging. Dit kostte haar veel telefoontjes met andere wedstrijdsecretarissen en was een grote puzzel, maar die heeft ze met verve opgelost. Zij is dan ook met recht de Vrijwilliger van het jaar.
 
Bijlage