Teamindeling F en E lijn

17 juni 2024
Het huidige hockey seizoen is bijna ten einde. De laatste competitie wedstrijd is zaterdag 9 juni gespeeld en gisteren heeft iedereen de JJ-slotdag gehad.

Teamindeling Jongste Jeugd
De teamindeling voor de Jongste Jeugd (F en E-lijn) voor seizoen 2018-2019 is gereed. De Jongens E 1,2 en 3 zijn nog niet gereed, de ouders van deze jongens worden hierover separaat ingelicht. De indeling voor deze teams volgt zo snel mogelijk.

Je kunt de teamindeling vinden op de volgende manier:
- login op de RHC omgeving (links bovenin op de site). Hiervoor heb je je lidnummer en wachtwoord nodig. Je lidnummer staat op de jaarlijkse factuur. Mocht het niet lukken deze te vinden, kun je mailen naar [email protected]
- ga naar club
- ga naar documenten
- ga naar jeugd
- het document heet "teamindeling jongste jeugd"

In de totstandkoming van de teamindeling is veel tijd en energie gestoken, om het zo zorgvuldig mogelijk te doen. Het uitgangspunt bij de indeling is het creƫren van homogene teams op basis van hockeyervaring, speelniveau en spelbeleving. Trainers en coaches zijn gevraagd om input te geven via evaluatieformulieren. De aantallen teams, het aantal opzeggingen en de aantallen spelers per team zijn belangrijke factoren om de teams binnen elke lijn goed neer te kunnen zetten

Coaches, trainers en teammanagers: bedankt & volgend jaar weer?
Wij willen graag alle coaches en teammanagers die zich dit jaar hebben ingezet enorm bedanken voor al hun inzet en enthousiasme! Ook ouders die zich hebben ingezet als trainer willen we ontzettend bedanken.

Zoals jullie hebben kunnen volgen, gaan we vanaf komend seizoen werken met ouders als (primaire) trainers voor de jongste jeugd teams. Daarom gaan we ervan uit dat vanaf komend seizoen elk team 1 coach, 1 teammanager en 1 trainer levert. De trainer kan indien gewenst als 2e coach fungeren.Mocht je deze ontwikkeling hebben gemist, in bijgaande flyer (2e bijlage) zijn de hoofdlijnen nogmaals weergegeven.

De trainingsmomenten zijn seizoen 2018-2019 als volgt:
Kabouters en Benjamins: zondagochtend
F: woensdagnamiddag
1e jaars E: vrijdagnamiddag
2e jaars E: woensdag- en vrijdagnamiddag

Overigens zijn jeugdleden als trainers voor de jongste jeugd ook nog steeds heel erg welkom! Ook zij kunnen zich aanmelden!

Wil jij je volgend jaar (weer) inzetten als coach, trainer of teammanager? Geef dit dan bij voorkeur voor 28 juni door aan de jongste jeugd commissie via [email protected]. Om je in te zetten voor je team hoef je echt geen hockeyervaring te hebben (makkelijk is het natuurlijk wel). Dus als je twijfelt: neem contact met ons op en we denken met je mee!

De JJC maakt op basis van de aanmeldingen een goed team van begeleiders voor elk van de JJ-teams.

Voor nu een heel fijne zomer gewenst en tot in augustus!

Met sportieve groet,
Marije namens de TC en de JJC
 
Bijlage