Update 1: Spelers selectietrainingen

TC
2 juni 2024

Per ongeluk is er een indeling voor de meisjes C2 in het overzicht opgenomen. Voor dit team is er geen selectie, zijn er geen selectietrainingen en is er nog geen indeling. De indeling voor dit team volgt later en hangt samen met de selectie voor de meisjes C1.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

De spelerslijsten voor de selectietrainingen zijn ingedeeld. Om het overzicht te kunnen bekijken moet je eerst in je eigen omgeving inloggen. Vervolgens klik je op club, dan op documenten en onder de tab jeugd vind je het document met daarin het overzicht. In het bestand zitten twee tabbladen, één voor de jongens en één voor de meisjes. De lijsten zijn tot stand gekomen met behulp van de volgende input:

 

- Spelersvolgsysteem
- Gesprekken met betrokken trainers
- Hoofdtrainers
- Lijncoordinatoren Jeugdcommissie
- Lijncoordinatoren Technische Commissie

 

Behalve de spelerslijsten zijn ook de trainer/coaches voor het merendeel van de teams voor volgend jaar bekend. Daar zijn we erg blij mee, hoewel we ons realiseren dat we er zeker nog niet zijn.

 

Trainers voor de lijnteams ABC komend seizoen:

JA1: Jelmer van Oorschot - Sander Gunst
JB1: Joost van Rijn
JB2: Andries Janbroers - Wouter Wissema
JC1: Maarten Morrien
JC2: N.N.B.

 

 

MA1: N.N.B.
MB1: Martijn Noest
MB2: Rick de Ridder
MC1: Oscar Reiche - Marjolein Gerritsen
MC2: N.N.B.

 

Tot slot
De selectietrainingen vinden plaats volgens het al eerder bekendgemaakte trainingsschema voor de selectieperiode. Je kunt dit schema terugvinden op de website. De trainer/coaches informeren zowel de spelers als de ouders aan het begin van de selectieperiode de exacte wijze van selecteren tijdens de trainingen.


We wensen alle geselecteerde spelers heel veel succes de komende twee weken. Heb je nu of tijdens de selectieperiode vragen? Stuur dan een mail aan [email protected].

 

De Technische Commissie