Vrijdag 25 mei: workshop WIJ RHC

23 mei 2021

Aanstaande vrijdag 25 mei wordt in het clubhuis de vijfde bijeenkomst van WIJ RHC gehouden. Dit zal een intensief traject dat het bestuur en een kopgroep van verschillende leden van RHC in de zomer 2017 al met elkaar is ingegaan, zal afsluiten. Meer informatie over WIJ RHC is ook te vinden op de website van RHC onder https://bit.ly/2s2OusC


Wat gaan we doen op 25 mei?
Alle kopgroepleden en het bestuur zijn bij de laatste WIJ bijeenkomst gevraagd voor deze afsluitende bijeenkomst op 25 mei een vijftal RHC leden/betrokkenen, die een brede vertegenwoordiging vanuit RHC betreffen, uit te nodigen om aan te sluiten en om met elkaar de resultaten en voortgang van de WIJ RHC uitkomsten tot dusver te bespreken.

Mocht je geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, maar we geïnteresseerd zijn, dan ben je ook van harte welkom!


Vanaf 19.30 uur is er een inloop en kennismaking en vanaf 20.00 uur zal op een enerverende en interactieve manier met alle aanwezigen een discussie worden gevoerd over de resultaten tot dusver, alsmede over de wijze waarop RHC vanaf nu verder kan hiermee. Om uiterlijk 23.00 uur wordt de avond afgesloten met een drankje en bestaat de gelegenheid nog even met elkaar na te praten.


Met vriendelijke groet,

Ann-Marie K├╝hler
(secretaris bestuur RHC)