Gezocht (oud)-hockey(st)ers 30+

19 mei 2024

De trim teams van RHC zijn op zoek naar nieuwe speelsters en spelers, bij voorkeur met hockeyervaring, om hun teams te versterken. "Trimmen" staat voor sportief en gezellig hockeyen. Vier gemengde teams, twee op maandag en twee op woensdag, trainen wekelijks samen en spelen ieder in de Haagse trimcompetitie 14 wedstrijden per jaar (op maandag- of woensdagavond).

De Trimcompetitie in de Haagse regio is enorm: Er spelen inmiddels bijna 60 teams van alle verenigingen in de regio. Mannen en vrouwen boven de 30 die het leuk vinden om te hockeyen maar daar niet (meer) hun zondag aan willen offeren.

 

Enthousiast of nieuwsgierig? Kom dan vrijblijvend meetrainen op woensdag 30 mei, 6 juni en/of 20 juni en/of op één van de maandagen in mei of juni. Hockey-ervaring is voor de trainingen niet noodzakelijk, voor de wedstrijdenwel. Voor al je vragen en om je aan te melden voor één of meerproeftrainingenkun je mailen naar Saeske van der Pas, [email protected] (woensdag trimmers) of Job Kramer, [email protected](maandag trimmers)