Hockey World League Semi-Final

31 mei 2024
UPDATE 31-5 Afscheid oud-internationals tijdens de RHWL. Tijdens de Rabobank Hockey World League vindt een eerbetoon plaats aan een aantal oud-internationals. Op zaterdag 15 juni neemt de KNHB afscheid van vijf oud-internationals heren: Matthijs Brouwer, Floris Evers, Eby Kessing, Klaas Veering en Roderick Weusthof.
Op zondag 16 juni wordt afscheid genomen van vier oud-internationals dames: Marilyn Agliotti, Wieke Dijkstra, Floortje Engels en Marieke Veenhoven. Kom ook om deze spelers en speelsters te bedanken voor hun inzet!

2. Jeugddagen
15 en 16 juni speciale Jeugddagen
Speciaal voor de jeugd tot en met 12 jaar biedt de KNHB twee Jeugddagen aan tijdens de Rabobank Hockey World League. Tijdens deze Jeugddagen kunnen alle jeugdleden van hockeyverenigingen samen met hun leeftijdgenootjes heel veel hockeyen en aan fantastische spellen meedoen in Kids City en uiteraard Nederland en andere teams aanmoedigen in het stadion. Aanmelden hiervoor kan via:

3. Acties via Hockey.nl
Iedere week heeft Hockey.nl een quiz op haar site staan. Hierbij kan je 2 kaarten winnen voor de RHWL! Ook worden er oa via Facebook acties gehouden om kaarten te winnen voor dit grote toernooi. Maak ook kan op gratis kaarten en volg het toernooi via www.hockey.nl, www.facebook.com/RabobankHockeyWLen https://twitter.com/HockeyWL2013

4. Deelnemende teams
Elke dag worden er vier tot zes wedstrijden gespeeld met iedere dag een wedstrijd van het Nederlands Elftal Dames of het Nederlands Elftal Heren. Welke dag je ook naar Rotterdam komt, je bent gegarandeerd van een oranjewedstrijd!

Deelnemende dames teams: Nederland, Zuid-Korea, Japan, Chili, Nieuw-Zeeland, Duitsland, India en België.
Deelnemende heren teams: Nederland, Nieuw-Zeeland, Australië, Spanje, Ierland, India en België. Het laatste heren team is vanaf juni bekend.

 

 
UPDATE 16-5 Teamuitje! Van donderdag 13 juni tot en met zondag 23 juni vindt op de velden van HC Rotterdam de Rabobank Hockey World League Semi-Final 2013 plaats. Dit is een kwalificatietoernooi voor de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag. De teams die 1e, 2e of 3e worden in Rotterdam zijn ook zeker van deelname aan de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag. Het Nederlands Elftal Dames- en Heren zijn al geplaatst voor dit mondiale toernooi.

Update 15-5:Meet & Greet met onze Oranje helden
Kom naar Rotterdam en ontmoet iedere dag jóuw held van Oranje. Voorafgaand of na de wedstrijd van Nederland zijn er speelsters of spelers aanwezig die handtekeningen uitdelen en met jou op de foto willen.

Afscheidswedstrijd voor Teun de Nooijer
Op zondag 23 juni, de heren finaledag van de Rabobank Hockey World League in Rotterdam, wordt om 14.30 uur een afscheidswedstrijd gespeeld voor Teun de Nooijer. Tijdens deze afscheidswedstrijd speelt een wereldelftal tegen een elftal met (oud-)internationals. Het wereldelftal bestaat uit de beste spelers uit verschillende landen waar De Nooijer tegen heeft gespeeld. Het wereldelftal neemt het op tegen een Nederlands Elftal bestaande uit (oud-)internationals van de periode 1994-2012, de periode waarin Teun de Nooijer uitkwam voor Nederland. Kom 23 juni naar al deze internationale toppers kijken!

Jeugdactie
Op zoek naar een leuk uitje om het jaar van een jeugdteam af te sluiten? Speciaal voor de Jongste Jeugd t/m de C-teams kent de Rabobank Hockey World League Semi-Final 2013 een kortingsactie. Dit gaat via de teambestelling, die bestaat uit vijftien toegangskaarten: tien kinderen en vijf volwassenen. U krijgt op deze manier €10,- tot €22,50 korting. Gaan er meer dan tien kinderen of vijf volwassenen mee, dan zijn deze uiteraard bij te bestellen. Inschrijven gaat via het bestelformulier of stuur een mail naar: [email protected]

Studentenkorting

Studenten krijgen 25% korting op toegangskaarten voor de Rabobank Hockey World League Semi-Final 2013. De minimale bestelling bedraagt tien kaarten voor een speeldag. Inschrijven gaat via een bestelformulier (klik hier of kijk op de website van de KNHB) of stuur een mail naar: [email protected]

Vrijwilligers gezocht!
Ook voor de Rabobank Hockey World League zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Leden die volgend jaar tijdens de Rabobank Hockey World Cup 2014 zich als vrijwilliger hebben opgegeven, kunnen deze zomer "proefdraaien" en meemaken hoe leuk het is om KNHB vrijwilliger te zijn.

Lijkt het je ook leuk deel uit te maken van een vrijwillig team dat meehelpt om de Rabobank Hockey World League tot een groot succes te maken? Wij zijn op zoek naar een grote groep enthousiaste vrijwilligers die meerdere dagen willen meehelpen in verschillende functies.

Wij kunnen je hulp goed gebruiken in de volgende functies:
  • Hulp bij de op- en afbouw
  • Suppoost (gastvrouw/ gastheer om gedurende het evenement de grote hoeveelheid toeschouwers te informeren, de weg te wijzen en andere serviceverlenende activiteiten te verrichten)
  • Baliemedewerker/hostess
  • Verkeersregelaar (18+, verkeersregelaars ontvangen een vergoeding per uur!)
  • Begeleider Kids City (je verleent actieve assistentie bij alle activiteiten rondom "The Zone", spelvormen, trainingen, etc.)
  • Teambegeleider

Voor het aanmeldformulier die geïnteresseerden kunnen invullen klik hier.
Het formulier kan worden teruggestuurd aan Jelle Sprée, via: [email protected]

Afscheidswedstrijd Teun de Nooijer zondag 23 juni 2013
Op zondag 23 juni, de heren finaledag, wordt om 14.30 uur een afscheidswedstrijd gespeeld voor Teun de Nooijer. Tijdens deze afscheidswedstrijd speelt een wereldelftal tegen een elftal met (oud-)internationals. Recordinternational Teun de Nooijer (453 interlands en 219 doelpunten) speelde tijdens de Olympische Spelen 2012 zijn laatste internationale wedstrijd na een imposante carriëre. Het wereldelftal bestaat uit de beste spelers uit verschillende landen waar De Nooijer tegen heeft gespeeld. Het wereldelftal neemt het op tegen een Nederlands Elftal bestaande uit (oud-)internationals van de periode 1994-2012, de periode waarin Teun de Nooijer uitkwam voor Nederland. De definitieve samenstellingen van deze elftallen worden voorafgaand aan dit evenement middels een persbericht bekend gemaakt.

Tevens vindt tijdens de Rabobank Hockey World League een eerbetoon plaats aan een aantal oud-internationals. Op zaterdag 15 juni neemt de KNHB afscheid van oud-internationals heren en zondag 16 juni van oud-internationals dames.

Eerbetoon oud-internationals heren
Voor aanvang van de Nederlands Elftal herenwedstrijd op zaterdag 15 juni om 16.30 uur eert de KNHB de volgende oud-internationals:
Matthijs Brouwer (211 interlands, 68 doelpunten)
Floris Evers (228 interlands, 17 doelpunten)
Eby Kessing (81 interlands, 1 doelpunt)
Klaas Veering (41 interlands, 0 doelpunten)
Roderick Weusthof (153 interlands, 79 doelpunten)

Eerbetoon oud internationals dames
Voor aanvang van de Nederlands Elftal dameswedstrijd op zondag 16 juni om 16.30 uur tegen Chili eert de KNHB de volgende oud-internationals:
Marilyn Agliotti (109 interlands, 36 doelpunten)
Wieke Dijkstra (123 interlands, 10 doelpunten)
Floortje Engels (45 interlands, 0 doelpunten)
Marieke Veenhoven (59 interlands, 0 doelpunten)