Trainingen in de meivakantie

25 april 2024

Net als in de eerdere vakanties willen we het openen/sluiten van de accommodatie tijdens de meivakantie (30 april t/m 11 mei) laten afhangen van de wens van de verschillende teams om te gaan trainen. Deze weken zijn er waarschijnlijk veel van onze (jeugd-)leden op vakantie of anderszinsg afwezig. Aan de Technische Commissie is daarom verzocht contact op te nemen met de trainers van zowel jeugd- als seniorenteams om te vragen wie er wel traint.


Dit doen we zo om te voorkomen dat er teams voor een dicht hek komen te staan of dat er op het laatste moment iemand naar de club moet racen om te openen of sluiten. Hiervoor is het dus zaak om bijtijds een inventarisatie te maken welke teams er die weken aanwezig zijn.


Dus: als er teams zijn die in de meivakantie willen trainen, dan graag even contact opnemen met Susan Chew via [email protected]; dan kan er gekeken worden welk schema er gemaakt kan worden.
NB: mocht je je team hebben opgegeven en de training gaat alsnog niet door, dan svp ook even doorgeven aan [email protected] zodat het schema bijgewerkt kan worden en er niemand voor niets naar de club gaat.


NB: op Koningsdag en Hemelvaartsdag is de accommodatie gesloten.


Met vriendelijke groet,

Namens het RHC-bestuur,

Ilse Smit

Bestuurslid Organisatie