Maartje Paumen op bezoek bij RHC

24 april 2024

Op de Rijswijksche Hockeyclub (RHC) kwam afgelopen zaterdag ex-international Maartje Paumen op bezoek. Op het zonovergoten terrein werd ze opgewacht door enthousiaste jeugdleden en hun ouders. Samen met trainers uit Heren 1 en Dames 1 verzorgde Maartje Paumen een hockeyclinic voor de kinderen.

 

Supermarktketen Hoogvliet was ook aanwezig: al een aantal weken deelt Hoogvliet RHC hockeyplaatjes uit bij de kassa. Van ieder jeugdlid, Dames 1 en Heren 1 en alle trainers is er zo’n plaatje. Het is dus voor iedereen bij RHC sparen geblazen om je spaaralbum zo snel mogelijk vol te krijgen.

 

Maartje Paumen zou eigenlijk half maart al langskomen, maar de extreme kou gooide toen roet in het eten. Nu waren de weergoden RHC beter gezind. Het beviel de voormalig wereld hockeyvrouw van het jaar ook: ‘RHC is een mooieclub, ik waan me hier in het buitenland, zo mooi als de velden en het clubhuis liggen.’ Na een geslaagde clinic deelde Maartje Paumenhandtekeningen uit aan de jeugdleden. Het was een mooie dag!

 

Foto’s: https://www.facebook.com/rijswijkschehc/posts/1826966174036417

 
Bijlage