Uitslag RHC-shoot-out

10 april 2024
Maar liefst 45 deelnemers deden afgelopen zondag mee aan de jaarlijkse RHC shoot-out kampioenschappen.

De spelers, speelsters en keepers werden verdeeld over drie categorie├źn, E, D en ABC. In iedere categorie werd en verschillende rondes hard gestreden. De hamvragen van de competitie: lukt het de keeper binnen 8 seconden voorbij te spelen en te scoren of lukt het de keeper de spelers het moeilijk te maken en te voorkomen dat er binnen die 8 seconden gescoord wordt? Het publiek werd in ieder geval getrakteerd op de ene na de andere redding, maar ook op de prachtigste goals.Na een strijd van ruim 2 uur werden de winnaars bekend. In de E en D-jeugd konden 3 deelnemers winnen: de beste keeper, de beste speler en de beste speelster. Voor de ABC-jeugd waren dat er 4, beste speler en beste keeper jongens en beste speelster en beste keepster bij de meisjes. Hieronder de winnaars:

E-jeugd:
- Mees Zonneveld (keeper)
- Daphne Zonneveld
- Frank Tammes

D-jeugd
- Suzan Zonneveld (keepster)
- Fenna Janbroers
- Quint Wouters 

ABC-jeugd:
De winnaars bij de meiden zijn Amy Janbroers als speelster en Jessica Heus als keepster. En de winnaars bij de jongens waren Alexander Kameling als speler en Stan Glen als keeper.

Deze winnaars gaan meedoen aan het regionale kampioenschap in Pijnacker op 20 mei. Iedereen is van harte uitgenodigd deze kanjers op 1e Pinksterdag te komen aanmoedigen.