Clinic Maartje en Hoogvlietnieuws

4 april 2024

Pssst, heb je al gehoord ...... Maartje Paumen komt op zaterdag 21 april van 16.00 tot 17.30 uur alsnog naar RHC! Wil jij technische snufjes leren, Maartje ontmoeten en van alles leren? Kom dan naar de club en je kunt meteen die middag je Hoogvliet-plaatjes ruilen!

Clinic van Maartje Paumen

Van 16.00 tot ongeveer 16.30 uur stelt Maartje zich voor. Van 16.30 tot 17.30 uur gaan we het veld op en geeft Maartje een clinic, die begeleid wordt door onze eigen speelsters en spelers van Dames 1 en Heren 1. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vooraf en achteraf Hoogvliet plaatjes te ruilen.

Aanmelden hoeft niet, dus neem je stick (en dubbele plaatjes mee) en kom met je team of ouders naar RHC!


Meer nieuws over de Hoogvlietactie!

  • Nóg iets leuks: wil jij graag jouw sportplaatje op posterformaat € 9,95, op een mok € 9,95 of een sleutelhanger € 5? Dat kan!
Het bestelformulier daarvoor vind je hier onderaan de pagina. Graag volledig en duidelijk invullen en samen uiterlijk vrijdag 13 april in een envelop met het gepaste totaalbedrag in de brievenbus naast de bestuurskamer in het clubhuis inleveren.
Jouw bestelling wordt vanaf 7 mei op RHC geleverd, dus ook een leuk moederdagcadeau :-)!

  • We zouden het fantastisch vinden als je op Facebook een post wil plaatsen bij de unieke winactie van 100%Magazine! RHC kan hier namelijk een bedrag van maar liefst € 1.000 mee winnen, waarvoor we weer hockeymaterialen en zo kunnen aanschaffen.

Hoe meer posts en likes, des te groter de kans op deze mooie prijs! Ga naar: https://www.facebook.com/search/top/?q=%20100%25%20magazine%20hoogvliet voor deze toffe actie van Hoogvliet en 100%Magazine!


  • Wil je nog sneller je plaatjes sparen? Kijk bij de Hoogvliet-aanbiedingen van deze week om te zien bij welke producten je extra setjes met plaatjes krijgt. De link vind je hier: https://bit.ly/2H7SfDe

Voor vragen kunnen jullie bij ons terecht via [email protected].


Groetjes en tot snel (maar in ieder geval tot de 21e!),

Floortje en Inge
 
Bijlage