Trainingen in de voorjaarsvakantie

14 februari 2024

Net als in de herfst willen we het openen/sluiten van de accommodatie tijdens de voorjaarsvakantie laten afhangen van de wens van de verschillende teams om te gaan trainen. Die week zijn er waarschijnlijk veel van onze (jeugd-)leden op vakantie. Aan de Technische Commissie is daarom verzocht contact op te nemen met de trainers van zowel jeugd- als seniorenteams om te vragen wie er wel traint.


Dit doen we zo om te voorkomen dat er teams voor een dicht hek komen te staan of dat er op het laatste moment iemand naar de club moet racen om te openen of sluiten. Hiervoor is het dus zaak om bijtijds een inventarisatie te maken welke teams er die week aanwezig zijn.


Dus: als er teams zijn die in de voorjaarsvakantie willen trainen, dan graag even contact opnemen met Susan Chew via [email protected]; dan kan er gekeken worden welk schema er gemaakt kan worden.
NB: mocht je je team hebben opgegeven en de training gaat alsnog niet door, dan svp ook even doorgeven aan [email protected] zodat het schema bijgewerkt kan worden en er niemand voor niets naar de club gaat.