Dames 1 zaalkampioen

6 februari 2024
In een volle hal vochten de dames hard tijdens de eerste wedstrijd die avond tegen Dames 1 van Berkel en Rodenrijs. Tot aan het einde toe bleef het spannend. Toch wisten onze meiden die ene hard nodige punt tijdens die wedstrijd binnen te slepen door met een 3-3 gelijkstand de wedstrijd te eindigen. De tweede wedstrijd tegen Voorhout was dan ook niet meer belangrijk, toch voelde de overwinning met 8-0 tegen de dames van Voorhout als een extra toetje op dit ongeslagen kampioenschap.

Aanvoerster Janneke Michielsen is trots: "Ik ben natuurlijk supertrots op ons team en blij dat we ongeslagen kampioen zijn geworden! Dit was denk ik niet mogelijk geweest zonder de invallers uit de A1 en B1, dus bedankt! Helaas hebben we tegen HBR niet onze beste wedstrijd neergezet, maar door hard werken en de goede support was het toch gelukt om het benodigde punt te pakken. Nu dit doorzetten naar het veld en zorgen dat we daar ook gaan promoveren!"

En ook trainer/coach Geert Dickhoff kijk op een mooi zaalseizoen terug: "Het was een erg leuk en succesvol zaalseizoen met een erg leergierige en enthousiaste groep. Dit team speelt al lange tijd samen goed en gestructureerd zaalhockey. Dit jaar konden we het spelconcept verbeteren wat uiteindelijk de basis was voor het kampioenschap. Ongeslagen kampioen worden is heel speciaal en ik ben trots op de speelsters! Dank ook aan de invallers, trouwe supporters en uiteraard de scheidsrechters!"