Kerstgala '17: koop snel je kaarten

27 november 2024

Het gaat nu hard. zo'n driekwart van de kaarten zijn verkocht! Haast je dus, als je naar het gala wilt en niet op die verschrikkelijke wachtlijst wilt komen te staan!

Mailen naar [email protected] garandeert je voorlopig nog even van een reservering van je kaarten. Zie hieronder voor meer informatie.


Groetjes,

Dames 2

****

Het is eindelijk zover, Het Kerstgala 2017! Zaterdag 16 december zal het gala worden gehouden. Dit jaar zal Dames 2 zorgen voor een fantastische avond! Dit jaar is het thema Masquerade, dus trek je mooiste gala outfit aan, zoek er het perfecte masker bij

 

Voor: Senioren én ouders van RHC-jeugdleden (18+)
Dresscode: Masquerade (gala + masker)
Locatie: RHC- clubhuis
Tijd: 21:00 t/m 01:30 (23:00 deuren dicht)

Kosten: € 20 pp

 

Aan de deur zullen geen kaarten verkocht worden, dus zorg dat je op tijd je entreebewijzen hebt. Hiervoor kun je reserveren via [email protected] Wees er snel bij, want OP is echt OP !

 

Toegang voor deze avond is dus alleen voor RHC-leden & ouders van jeugdleden en hun partners van 18+ (geef daarom bij het reserveren even de namen door van wie er willen komen). Na het reserveren per mail ontvang je verdere informatie over het betalen en het in ontvangst nemen van je toegangskaartjes.Pas na ontvangst bevestiging van Dames 2 is je reservering geldig.

Dus: Zet zaterdag 16 december in je agenda en houd je agenda voor zondag de 17e lekker vrij... ;-)

 

Liefs,

 

Dames 2

 
Bijlage