Sponsorcontract Rabobank en RHC

13 oktober 2024

Het sponsorcontract tussen Rabobank en de Rijswijksche Hockey Club (RHC) is met 2 jaar verlengd. Op 12 oktober jl. vond de ondertekening plaats. Harmen Bosma, rayondirecteur Rabobank Rijswijk-Ypenburg, en Tom van Essenberg, voorzitter van RHC, zijn blij met de voortzetting van de samenwerking.


Ondersteunen en verbinden

Ondersteunen en verbinden is de boodschap die Rabobank en RHC samenbrengt. RHC ziet in Rabobank een belangrijke partner die het mede mogelijk maakt om haar ambities waar te maken. van Essenberg: "Het bestuur en onze vele vrijwilligers zijn dagelijks bezig om onze club neer te zetten: een gezellige familieclub die zeker niet vies is van ambities en inzet op thema’s als sportiviteit en respect, maar ook op samenwerken en het nemen van verantwoordelijkheid. Het is prachtig om te

zien dat Heren 1 zijn mannetje staat na promotie naar de Eerste Klasse en dat JB1 komend weekend play-offs speelt voor Super B, maar het is ook geweldig om te ervaren dat eigen initiatieven van leden en sponsoren hebben geleid tot de samenwerking van SOS Kinderdorpen en RHC. Een ambitieuze familieclub die iets kan betekenen voor kinderen die geen familie hebben vind ik erg mooi."


Harmen Bosma onderschrijft dit ten volle: "Toen dit voorstel bij ons werd voorgelegd heb ik geen moment getwijfeld en hebben wij graag en met overtuiging wat extra budget ter beschikking gesteld om dit mede mogelijk te maken. Rabobank wil de samenleving leefbaarder maken. Daarvoor investeren we primair in onze klantrelaties, maar ook in de samenleving door middel van sponsoring van sport, cultuur en duurzaamheid. Sportsponsoring is niet zozeer een bord of vlag langs de velden plaatsen, maar meer een club materieel en immaterieel ondersteunen en helpen te verbinden."


Harmen Bosman (rechts) en Tom van Essenberg

Harmen Bosma (rechts) en Tom van Essenberg

 
Bijlage