Update Hoogvliet-plaatjesactie

27 september 2024

De komende twee weekenden worden zowel op zaterdag als zondag weer volop foto's gemaakt van onze jongste jeugdleden, de jeugdteams en hun trainers. De team managers van de teams die komend weekend op de rol staan voor de fotoshoot hebben inmiddels een email met alle info ontvangen.


Een aantal belangrijke punten willen we graag onder jullie aandacht brengen:

- Er is een strakke planning om alle teams op de foto te krijgen. Kom dan ook op tijd!!

- De trainers van de jeugdteams gaan ook op de foto.

- Om mooie en eenduidige foto's te kunnen maken, is het belangrijk dat de boordjes recht en netjes zitten en het liefst geen shirts onder de wedstrijdshirt dragen.

- Het is vanzelfsprekend niet verplicht om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als een speler zich laat fotograferen, ziet hij daarmee wel af van het portretrecht en geeft de speler ons toestemming om zijn foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

- De foto's zullen in de linker-dames-kleedkamer worden genomen. Om alles in goede banen te lijden en iedereen goed op de foto te zetten, vragen we jullie begrip dat gedurende de komende 3 weekenden geen gebruik gemaakt kan worden van deze kleedkamer.


Hebben jullie hier vragen over, dan horen we het graag. Je kunt ons mailen via [email protected].


Hartelijke groet,

Inge Thelosen

Floortje Wapenaar

 

 RHC-plaatjes sparen bij Hoogvliet!

 

Hoogvlietheeft onze club benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen RHC-leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje wordt gemaakt. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club in ieder geval de jongste jeugd, de jeugdteams en hun trainers te laten draaien in deze plaatjesactie.

 

De droom van onze RHC-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere RHC-leden zijn voorjaar 2018 verkrijgbaar bij Hoogvliet. Deze actie is een geweldige kans om RHC extra te promoten en wil haar leden deze kans vanzelfsprekend niet ontnemen.

 

Om deze actie tot een groot succes te maken, is het van belang dat van alle jongste jeugdleden, de jeugdteams en hun trainers een mooie foto wordt gemaakt. Hiervoor zal er zowel op zaterdag als zondag in het weekend van 23-24 september, 30 september-1 oktober en 7-8 oktober een fotograaf aanwezig zijn op onze club. Om alles in goede banen te leiden, komt er binnenkort een schema zodat duidelijk is wie wanneer is ingedeeld.

 

Overigens is er geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen, zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

 

Mis deze unieke kans niet!