Wisselingen (Jongste) JC

24 september 2024

Miriam Staring en Leo Slinkert: dank jullie wel! Jullie zijn twee kanjers die zich de afgelopen jaren hard hebben ingezet voor onze club binnen de (Jongste) Jeugdcommissie (JJC en JC).


Miriam begon als lid van de jongste jeugdcommissie en nam al snel het plekje van voorzitter in. Miriam heeft de jongste jeugd verder geprofessionaliseerd. Zo doen de eerstejaars E inmiddels mee met de zaalhockey. Miriam heeft officieel met ingang van dit seizoen het stokje overgedragen aan Marije Hoogendoorn-Bruins Slot.


Leo Slinkert is voor velen al jarenlang een vertrouwd gezicht. Als lijncoƶrdinator in D, C, B en A jeugd heeft Leo voor heel wat kleine en grotere uitdagingen gestaan. Altijd probeerde Leo een probleem van verschillende kanten te bekijken om zo voor een ieder tot de beste oplossing te komen. Leo was tot en met vorig seizoen een stabiele factor binnen de jeugdcommissie met veel kennis. Aan Ilona Scholten heeft Leo zijn functie als lijncoordinator meisjes B overgedragen. Gelukkig blijft Leo op de achtergrond betrokken bij de jeugdcommissie en kunnen we van zijn expertise gebruik blijven maken.


Tot slot heeft Jeffrie voor de coordinatie van de meisjes C-lijn een co-lijncoordinator gevonden. Vanaf dit seizoen doet hij de C-lijn samen met Marjolein Fitié-Huls.


Bedankt!
Miriam en Leo namens de club wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet. Onze club kan niet zonder vrijwilligers zoals jullie en we zijn dan ook blij dat jullie je hebben willen inzetten binnen de (jongste) jeugdcommissie. Dank jullie wel!


Succes
Marije, Ilona en Marjolein welkom bij de (jongste) jeugdcommissie. We zijn blij dat we zonder overbruggingsperiode de vrijgekomen plekken hebben kunnen invullen. Vanaf deze weg heel veel succes met jullie functie binnen de (jeugd)commissie.


Hanneke van Zanten
Voorzitter jeugdcommissie