HEREN 1 KAMPIOEN !!

18 juni 2024
Het is gelukt: Heren 1 is kampioen geworden! 


Nadat Heren 1 vorige week promotie al veilig stelden, hebben zij nu ook het kampioenschap in de wacht gesleept. In een spannende wedstrijd speelden ze gelijk tegen Barendrecht, dat speelde om degradatie te voorkomen. Op een zeer warm en stroef veld kwamen onze helden op voorsprong. In de tweede helft maakte Barendrecht gelijk. De wedstrijd eindigde in 1-1 waardoor Barendrecht hun plekje in de tweede klasse veilig stelde, maar veel belangrijker: Heren 1 gaat de boeken in als kampioen in de tweede klasse!


Het massaal toegestroomde publiek, van zowel de thuis- als uitploeg, bouwde na de wedstrijd een feestje. Na een ereronde met de RHC-kampioensvlag werd Heren 1 gefeliciteerd door Barendrecht met een fust bier. Bij terugkomst op RHC wachtte een ontvangstcomité en volgde de officiële huldiging. En kan het mooier: Heren 1 was het eerste team dat als kampioen over de gloednieuwe ‘Walk of Fame’ mocht lopen. Het team kreeg een eigen set tegels die aanvoerder Daan Kielman ontving van de voorzitter. Na plaatsing van de tegels was het tijd voor de traditionele kampioensduik in de sloot.


We feliciteren Heren 1 nogmaals van harte met dit legendarische resultaat. Volgend jaar gaan we van jullie genieten in de eerste klasse!