Geert Dickhoff Vrijwilliger vh Jaar

17 juni 2024
Op vrijdag 16 juni vond de Vrijwilligersborrel plaats op RHC. Eén van de aanwezige vrijwilligers - Geert Dickhoff - werd extra in het zonnetje gezet.

Voor RHC zijn vrijwilligers onmisbaar. Om te kunnen doen wat we allemaal graag doen, namelijk hockeyen en alles wat daarbij komt kijken, zijn er veel taken en werkzaamheden die gedaan moeten worden. Alleen op die manier houden we de club draaiende.
De vele vrijwilligers op RHC dragen daar allemaal hun steentje aan bij. Als blijk van waardering organiseerde het bestuur voor alle vrijwilligers een borrel. Er waren veel vrijwilligers naar de club gekomen, het zonnetje scheen en de sfeer was goed.

Voor een van de vrijwilligers scheen het zonnetje net iets meer. Geert Dickhoff was door het bestuur gekozen als Vrijwilliger van het Jaar. Geert is al 24 jaar lid van onze club en vele daarvan als actieve vrijwilliger.
Voorzitter Tom van Essenberg typeerde Geert als iemand die elke taak met dezelfde inzet en gedrevenheid doet. "Dat doet hij in de rol van trainer/coach om het beste uit zijn spelers te halen, maar bijvoorbeeld ook als leider van het jeugdkamp om het de deelnemers zo goed mogelijk naar hun zin te maken. En dat allemaal met die kenmerkende relaxte houding en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is." Zoals Geert gisteren zelf zei "Ik vind het niet meer dan normaal".

Geert, van harte gefeliciteerd!


 
Bijlage