Kom zondag 11 juni naar DVVR

22 mei 2024

Kom zondag 11 juni as met De Vrienden Van Rijswijk borrelen voordat we gezamenlijk onze Heren 1 gaan toejuichen bij hun belangrijke wedstrijd voor het kampioenschap!


Vorig seizoen heeft u misschien al het een en ander meegekregen over het DE VRIENDEN VAN RIJSWIJK (DVVR) maar graag frissen wij nog even uw geheugen op.

DVVR is een initiatief vanuit de sponsorcommissie en heeft als doel een extra budget voor de gehele club te creeren. Een extra budget waarmee we, in overleg met DVVR, een aanschaf kunnen doen waarvan we met de hele club plezier kunnen hebben.

Daarnaast biedt DVVR ook gezelligheid! Een aantal keren per seizoen zal een speciale plek worden ingericht op het terrein waar de leden DVVR welkom zijn om met een hapje en drankje bij te praten. Ook vindt er dan een loterij plaats met leuke prijzen die beschikbaar worden gesteld door onze sponsoren.

Maar het belangrijkste is toch wel dat wij met elkaar iets extra kunnen doen voor onze club. En dat we, als Vrienden onder elkaar, samen besluiten met welke aanschaf wij onze club kunnen helpen het nog gezelliger te maken!

Een aantal van uw toekomstige Vrienden zijn al druk aan het nadenken geweest over een juiste bestemming van het reeds aanwezige budget.

Binnenkort vindt er weer een gezellige Vrienden onder elkaar bijeenkomst plaats. Meer info hierover volgt snel via deze website en Facebook.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan ook 11 juni Vrienden maken en als Vrienden onder elkaar bespreken wat we voor RHC kunnen betekenen.

Immers, U bent ook RHC!