Start veldtrainingen

TC
23 januari 2024
Onderstaand meer informatie over de veldtrainingen komende weken tijdens het zaalseizoen, maar eerst namens de technische commissie, jongste- en jeugdcommissie een gelukkig en sportief 2017.

Jongste jeugd

Kabouters en benjamins
De kabouters en benjamins trainen vanaf zondag 15 januari weer op de zondag buiten. De training start dan een uur later om 10.30 uur. Na de voorjaarsvakantie wordt het tijdstip op de zondag weer vervroegd naar 09.30 uur.

Meisjes en jongsens F en eerstejaars E
De meisjes en jongens F starten vanaf vrijdag 20 januari met hun veldtraining op hetzelfde tijdstip als altijd. Dat geldt ook voor de meisjes en jongens eerstejaars E. Ook zij gaan op vrijdag 20 januari weer van start met 1 keer veldtraining in de week op het voor hun gewende tijdstip. Op zondag gaat de zaaltraining nog door tot en met zondag 5 februari. Vanaf 13 februari trainen de eerstejaars E weer 2x in de week op het veld volgens het bekende trainingsschema.

Meisjes tweedejaars E
In de week van 13 februari gaan de meisjes tweedejaars E weer twee keer in de week trainen op het veld volgens het reguliere trainingsschema. Tot die tijd trainen zij alleen in de zaal. Mocht er toch nog besloten worden eerder te starten met veldtraining, dan worden de ouders daarvan via de mail op de hoogte gesteld.

Jongens tweedejaars E
Er vindt nog overleg plaats met de hoofdtrainer. Zodra hier duidelijkheid over is worden de ouders via de mail op de hoogte gesteld.

Jeugd
Zoals je in de agenda hebt kunnen lezen, mag er in overleg met de (hoofd)trainer vanaf komende week (16 januari) weer op het veld worden getraind, maximaal 1 training per week. Het verzoek aan de trainers even een berichtje te sturen aan de technische commissie als je wilt trainen. Dan kunnen zij kijken of het past en ervoor zorgen dat je niet met het team voor een dicht hek staat.

Vanaf 13 februari
Alle jeugdlijnteams gaan vanaf 13 februari weer vol van start op het veld en vanaf 20 februari zijn alle teams weer op het veld aan het trainen. Ook dit staat in de agenda opgenomen.

En als het vriest….?
Voor iedereen geldt, houd de website goed in de gaten als je twijfelt of een training doorgaat in verband met de weersomstandigheden. Zodra het veld niet bespeelbaar is, wordt dit op de website aangegeven. Dat kan nog tot op het allerlaatste moment.