Kleedkamers: lockers toegankelijk

25 mei 2024
De verbouwing van de kleedkamers nadert zijn voltooiing. Afgelopen week is de inpandige gang in de dames kleedkamer gerealiseerd. Komende week wordt de gang in de herenkleedkamer gemetseld en daarom is de herenkleedkamer buiten gebruik. De lockers in de herenkleedkamer zijn alleen bereikbaar voor de trainers via de tussendeur vanuit de dameskleedkamer. De dameskleedkamer is gesplitst in een dames- en een herendeel. De dames kunnen alleen omkleden, de heren kunnen ook douchen.

In de komende weekeinden zijn beide kleedkamers en douches gewoon beschikbaar.
 
Namens de besturen,
Frank Gubbens16-5-2013 | De realisatie van de scheidingswanden en de nieuwe lockers in de kleedkamers is inmiddels afgerond. Dinsdag 21 mei wordt gestart met de laatste fase van de verbouwing van de kleedkamers, het realiseren van de inpandige gang. Er wordt gestart met de dameskleedkamer. Dit betekent dat op doordeweekse dagen in de week van 20 mei de dameskleedkamer buiten gebruik is. De lockers zijn alleen bereikbaar voor de trainers via de tussendeur vanuit de herenkleedkamer. De herenkleedkamer is gesplitst in een dames- en een herendeel zodat omkleden wel mogelijk is, douchen helaas niet. In de week van 27 mei is de situatie omgekeerd en is op de doordeweekse dagen de herenkleedkamer buiten gebruik.

 

Het is de bedoeling dat beide kleedkamers en douches, al dan niet gedeeltelijk, in het weekend van 25 & 26 mei wel beschikbaar zijn. De werkzaamheden zijn 31 mei afgerond. Houdt de RHC site in de gaten voor nadere informatie over het hoe en wat!

   
Voor een sfeerimpressie verwijzen we naar het bericht 'renovatie sportpark' op deze website.

Namens de besturen,
Frank Gubbens