Sport EHBO op RHC

27 september 2024

Speciaal voor sporters, coaches, team managers, ouders en andere geïnteresseerden is op RHC binnenkort de workshop EHBO Sport te volgen. De workshop wordt verzorgd door het Rode Kruis en duurt slechts 3 uur. Je oefent en leert EHBO bij de meest voorkomende sportletsels.

 

Je leert tijdens deze workshop een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij bewusteloosheid, huidwond, botbreuk, verstuiking, onderkoeling, hoofdletsel en nek-en wervelletsels. Ook is er voldoende ruimte voor antwoorden op hockeyspecifieke vragen.

 

Schrijf je nu in voor de workshop! Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er op dit moment twee avonden voor gereserveerd. Geef je voorkeur aan voor een van de volgende data via [email protected]:

- Donderdag 27 oktober van 19 - 22 uur

- Dinsdag 1 november van 19 - 22 uur

Om je in te schrijven ontvangen we graag je NAW-gegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Mocht je nog vragen hebben over de workshop, kun je ook bij bovengenoemd mailadres terecht.


Deze workshop EHBO Sport kost € 55. EHBO cursussen worden doorgaans of gedeeltelijk door je zorgverzekeraar vergoed. Kijk op shop.rodekruis.nl om te zien of dat ook voor jouw zorgverzekeraar geldt.