OUD-Corona

Coronarichtlijnen voor spelers, ouders en begeleiders

Om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we duidelijke huisregels opgesteld. De veiligheid van onze sporters, trainers, begeleiders en vrijwilligers staat namelijk voorop. Het is belangrijk dat iedereen de regels kent en zich er vanzelfsprekend ook aan houdt.

Als gevolg van de kabinetsmaatregelen van dinsdagavond 13 oktober zijn alle hockeycompetities (jeugd en senioren) voorlopig stil gelegd. Jeugd tot achttien jaar mag blijven trainen en onderling wedstrijden spelen tegen teams van de eigen club. Voor alle senioren (18+) geldt dat er getraind kan worden in groepjes van maximaal 4 personen. Alle overige maatregelen zijn nog steeds van kracht. 

RHC Huisregels en richtlijnen

Coronaprotocol RHC (25 oktober 2020)


Corona Coördinatie Commissie
RHC heeft een Corona Coördinatie Commissie (CoCoCo) opgezet. Deze commissie coördineert de implementatie, communicatie en uitvoering van het georganiseerd sporten door de jeugdteams onder de vastgestelde protocollen. De CoCoCo bestaat uit een delegatie van het bestuur, de voorzitter van de jongste jeugdcommissie, de voorzitter van de jeugdcommissie en iemand van de communcatiecommissie. Zijn er vragen, opmerkingen of suggesties? Richt deze dan aan de CoCoCo. Het emailadres is [email protected].