Lid worden

Wil je graag lid worden van RHC? Dan vragen we je om eerst het inschrijfformulier in te vullen. Van de ledenadministratie ontvang je dan een bevestiging van de inschrijving en kom je automatisch op onze wachtlijst te staan. Zodra er binnen de betreffende lijn ruimte is voor nieuwe leden, ontvang je bericht van de lijncoördinator. Alle nieuwe leden tot 10 jaar krijgen eenmalig een hockeystick van ons cadeau.

Proeftrainen
RHC kent een introductieperiode voor elk aankomend lid. Dit betekent dat, zodra je hebt vernomen dat er plek is, je eerst drie weken kunt meetrainen als proeflid. Na deze drie weken kun je besluiten of je lid wilt worden.

Gedurende het seizoen lid worden
Ook gedurende het seizoen is het mogelijk om lid te worden. Als je aan het einde van het zaalseizoen of erna lid wordt, dan betaal je minder contributie.

Zaallidmaatschap
Je kunt ook alleen gedurende de zaalperiode (december tot en met februari) lid worden. Je wordt dan toegevoegd aan een RHC-team. Indien je alleen gedurende het zaalseizoen lid wordt, ben je geen inschrijfgeld verschuldigd.

Het inschrijfformulier
Voordat je je inschrijft, vragen we je om kennis te nemen van een aantal belangrijke documenten. Lees deze goed door en vul daarna pas het inschrijfformulier in.

Statuten
Huishoudelijk Reglement
Huisregels
Privacybeleid RHC
Privacyverklaring RHC
Gebruiksvoorwaarden RHC-website en App

Naar het inschrijfformulier