Inschrijfformulier

Leuk dat je lid wilt worden van onze club! Vul het onderstaande formulier volledig in om je in te schrijven bij RHC. Na bevestiging ontvang je een kopie van je inschrijving per email.

RHC kent een introductieperiode voor elk aankomend lid. Dit betekent dat je eerst drie weken kunt meetrainen als proeflid. Na deze drie weken besluit je of je lid wilt worden. Mocht je geen lid worden dan worden je gegevens uit ons systeem verwijderd. 

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
   
   
   
Hockey-informatie
   
   
   
   
   
 
Verenigingszaken
  Goed functioneren van onze vereniging is gebaseerd op de inzet van alle leden als vrijwilligers. Daarom verwachten wij van alle leden en ouders van jeugdleden hierin een actieve bijdrage. Denk hierbij aan het begeleiden van teams, het fluiten van wedstrijden en/of het draaien van bardiensten. Ook kun je jouw kennis en kunde inzetten voor de club door je aan te melden voor een van onze commissies. Meer informatie vind je op onze website.

 
   
   
   
Eventuele opmerkingen
   
 
Bevestiging en toestemming
  De Statuten, het Huishoudelijk Reglement, de Huisregels, het Privacybeleid, de Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden website en (LISA-)App van RHC zijn via de website van RHC in te zien en te openen.

 
   
   
   
Akkoord inschrijving
  Hierbij bevestig ik deze inschrijving en ga ik akkoord met het verschuldigd inschrijfgeld en de toekomstige contributie.Tevens geef ik RHC toestemming om bovenstaande persoonsgegevens en de gegevens die gedurende het lidmaatschap over mij / mijn kind door RHC worden verzameld, te beheren en bewaren conform de wettelijke gestelde richtlijnen en bovengenoemde RHC documenten en richtsnoeren.

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.