Agenda
22-12  Trainers workshop zaal
22-12  Zaalclinic E-jeugd
22-12  Zaalclinic D-jeugd
22-12  Zaalclinic C-jeugd
8-1  Bestuursvergadering
18-1  Hutspottoernooi trimmers/veteranen
22-1  Bestuursvergadering
Hele agenda
Sponsor nieuws
Nieuwsafbeelding
SPORT2000Voorburg SALE IS GESTART / STAP
SALE IS GESTART / STAPELKORTINGEN

Lees meer..
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

17-12-2018
22/12 zaalclinic EDC-jeugd
 

Heb je altijd al een turnmaster, blok-koning of topscoorder in de zaal willen zijn? Op zaterdag 22 december organiseert de Technische Commissie een fenomenale zaalclinic voor de C-, D- en E-jeugd. De deelname is gratis en de locatie is Sporthal De Schilp in Rijswijk.

De tijden zijn als volgt:
- 13.00-14.00 E-jeugd
- 14.00-15.00 D-jeugd
- 15.00-16.00 C-jeugd

De normale zaaltrainingsregels gelden: zaalschoenen, een gebitsbeschermer en scheenbeschermers zijn verplicht en een linker zaalhockeyhandschoen met dichte vingers eigenlijk ook.

!!!LET OP!!! Er is slechts plek voor 40 kinderen per leeftijdscategorie, dus wees er snel bij, want vol=vol.

Aanmelden kan:
- door in te loggen*** op de website, klik vervolgens bovenin op "Club" en dan op "Evenementen";
- via de RHC-app***. Kies in het Home-scherm rechtsonder voor "Meer" en vervolgens op "Evenementen".

***Uiteraard wel inloggen met de gegevens van het betreffende C-, D- of E-lid.

Namens de Technische Commissie
Oscar Reiche

 

16-12-2018
Trainersworkshop Zaal 22 december
 

Trainersworkshop Zaal 22 december

De eerste trainersworkshop van het seizoen is op zaterdag 22 december van 11:45 tot 13:00 uur in de Schilp. Het kan best uitdagend zijn om een heel hockeyteam een uur lang met veel plezier en inzet bezig te houden en zeker als ze ook nog iets willen leren. We gaan eerst even kort hebben over hoe je dit het beste kan doen, maar gaan daarna meteen alle technieken en oefeningen in de praktijk brengen. Dus neem je hockeyspullen mee!

We gaan ervan uit dat alle trainers erbij aanwezig zijn. Lukt het toch niet? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] rijswijkschehc.nl.

Tot zaterdag 22 december!

PS: We hebben na de trainersworkshop een zaalclinic voor mini’s tussen 13.00 en 14.00 uur. Dus wil je meteen je nieuwe skills in de praktijk brengen samen met een ervaren trainer? Geef dit ook aan via bovenstaand mailadres.

 

2-12-2018
Wie o wie?!
 
Jongens B3 heeft drie pittige wedstrijden op rij gewonnen en staan nu met 4 wedstrijden gespeeld en 9 punten samen met Cartouche op de tweede plek. Welke coach helpt deze enthousiaste, ondeugende mannen naar het kampioenschap?

Op dit moment niemand. En dat ligt niet aan de enthousiaste jongens, maar door een spelerswissel tussen JB2 en JB3 zijn vanzelfsprekend ook de ouders meegewisseld en daar zat nu net de coach van JB3 bij. En zo heeft dit leuke team nu geen coach. Dat kan natuurlijk niet en daarom zijn we als club hard op zoek naar een nieuwe coach en misschien ben jij dat wel. 

Zie jij het zitten dit gezellige maar ook fanatieke team iedere zaterdag in de zaal en straks weer op het veld naar de overwinning te helpen? En ben je ook als het iets minder gaat in staat de sportieve, fanatieke sfeer erin te houden? Ja? Stuur dan direct een mailtje aan [email protected] of naar [email protected]. Zeker weten dat je met open armen door JB3 wordt ontvangen.