Agenda
22-12  Trainers workshop zaal
22-12  Zaalclinic E-jeugd
22-12  Zaalclinic D-jeugd
22-12  Zaalclinic C-jeugd
8-1  Bestuursvergadering
18-1  Hutspottoernooi trimmers/veteranen
22-1  Bestuursvergadering
Hele agenda
Sponsor nieuws
Nieuwsafbeelding
SPORT2000Voorburg SALE IS GESTART / STAP
SALE IS GESTART / STAPELKORTINGEN

Lees meer..
Hockey | Trimmers | Algemeen 
Trimhockey is een interessante vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. Het project is met name bestemd voor volwassenen vanaf 30 jaar die vaak al één of meerdere gezinsleden hebben die actief zijn in de sport. Deze mensen vinden het vaak leuk om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. Daarnaast is het goed voor de conditie en prettig om actief bezig te zijn in teamverband.

Trimhockey is voor iedereen die geen weekend verplichting wil, maar toch gezellig in teamverband wil hockeyen.

Bij de Rijswijksche Hockeyclub trainen de trimhockeyers elke maandagavond vanaf 20.30 uur. Daarnaast wordt er door twee teams een competitie gespeeld. Het spelen in de competitie is niet verplicht, maar wel gezellig en leuk. Daarnaast spelen we een aantal toernooien per jaar.

Tevens bestaat er de gelegenheid, wanneer daar voldoende belangstelling en ruimt voor is, om in de winterperiode een dames- en/of herenzaalteam te formeren.

Wanneer uw interesse is gewekt, dan kunt u 3 keer meetrainen, alvorens u besluit om trimlid te worden (of niet).

Vragen? [email protected]Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Het inschrijfformulier vindt u onder RHC | Lid worden.